Wordpress Sorunu!
-
Wordpress 3.0 yükledikden sonra admin paneline giremez oldum, ve söyle bir sorunla karsilasiyorum...
Bu sayfaya erişmek için yeterli izniniz yok.
daha dogrusu hic bir kullanici giris yapamiyor siteye, admin olsun normal kullanici olsun..sorun nedir, nasil duzeltirim arkadaslar?
-
Bende yükledim bugün bi kaç yere yükseltme yaptım sorun yoktu.. yedek aldın mı? almadıysan eskisini tekrar yükle bi daha yenisini indir kur :)
edit: dosyaların izinlerinde belki problem olabiler
-
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------
Bende yükledim bugün bi kaç yere yükseltme yaptım sorun yoktu.. yedek aldın mı? almadıysan eskisini tekrar yükle bi daha yenisini indir kur :)
edit: dosyaların izinlerinde belki problem olabiler
-----------------------------ben normalde admin paneline girerek güncelleme yapardim, ama simdi maalesef giremiyom.. o yuzden
ben bunu nereye yükleyecem simdi.. host'dan oldugunu biliyorum, ama wp-admin? wp-content, nereye atcam dosyayi..
bide 2.9.2 türkce bulamadim, eski sürümünü :/
-
up
yardim eden yokmu beyler, ben bu dosyayi nereye atcam simdi?
-
güncelleme yaptıktan sonra admin paneline http://siteninadı/wp-admin e girip veritabanını güncelleme şeysine basacaktın yani şuan muhtemelen veritabanın aynı hala :|
ayrıca kurulumu yaparken wp-config.php ve wp-content dizini haricindekileri yüklemen yeterli sen onların üzerine yazdırdıysan hepsini o hata normal gibi eğer veritabanı güncellendiyse inşallah silinmemiştir bişeyler..
daha önce bu tarz bişey yaşayan varsa yardım eder ha eğer gene kimse bişey yazmazsa pm at bi daha bakalım ;)
-
(dejavu yaşıyorum ) Hocam eklentileri bir silermisin FTP den
-
karakutu bunu yazdı:
-----------------------------(dejavu yaşıyorum ) Hocam eklentileri bir silermisin FTP den
-----------------------------Dejavu yaşamıyosun bri msjlarımızı silmiş. Bende tarzanın yazdığının aynını önermiştim tarzandan önce silinmiş. Yakalarsam öpücem :)
-
Ben sildim :| sağ yanağımdan öpebilin soldan öpülünce sinirlerim bozuluyo :|
-
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------Ben sildim :| sağ yanağımdan öpebilin soldan öpülünce sinirlerim bozuluyo :|
-----------------------------Yanlız bir sorun var ben öpmeye başladım mı bırakamıyorum, sağ sol hak getire :)
-
hocam ayni sorunu yasiyormusuz :D
al sana cözüm...
http://tahribat.com/Forum-Ben-Boyle-Wordpressin-113252/2/#1263304
-
recobaba bunu yazdı:
-----------------------------
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------Ben sildim :| sağ yanağımdan öpebilin soldan öpülünce sinirlerim bozuluyo :|
-----------------------------Yanlız bir sorun var ben öpmeye başladım mı bırakamıyorum, sağ sol hak getire :)
-----------------------------valla ben sola uyuz oluyorum hocam kan çıkar :D konu sapmasın dikkat :D