folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Wordpress-Systems.Com Ve Wordpresssystems.Com

Wordpress-Systems.Com Ve Wordpresssystems.Com

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    overlocker
    overlocker's avatar
    Erkek

wordpress hakkındaki hereşye gider diye düşünüyorum Mutlu abi sağlam bi wp teması kurarsın sonra gidersin zaten aslında wp eklenti yapıp gönderebilirsin sitenin reklamı olur hem 

boş
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    janni bunu yazdı

o satış rakamına göre değişiyor hocam üst limit %70 bence mantıklıda. Çok iyi paralar kazanan arkadaşlarım var.

Yazışmaları tema desteğini dokümanları hazırlarım wordpress apide yardımcı olurum . Yaparım diyorsan konuşalım.

3-5 türk dışında bildiğim ciddi anlamda tr dan bu işi yapan yok.

hocam ben trden degilim. yunanistanda yasiyorum. at pm bi konusalim

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

up

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

up

Toplam Hit: 1272 Toplam Mesaj: 15