Wordpress Tema Kurulumu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

bu tema kurulumu ile ilgili yardim edebilecek bi vatandas mevcutmudur? 2 tane tema var elimde ama kurmayi beceremedim hata veriyor bide bunun kurulum icin bi yazi falan var ing oldugu icin pek anlayamadim birde wordpressde yeni oldugum icin pek cozemedim yardimci olacak arkadaslara cok tesekkurler

site icin temalari ve giris bilgilerini isterseniz verebilirim host bu arada bedava bi host domainde ayni sekilde.

delimiyim ben?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

free host olmasından da kaynaklanabilir bazı kısıtlamalar olduğundan teme kuruluma engel olabiliri bigileri verirsen bir bakayım

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek

dosyaları ftp ye atıp admin panelinden etkinleştireceksin. Ekstra birşey yok. Olmuyorsa ya tema bozuktur ya da free olmasından kaynaklanıyordur.

Anarsistherif...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

wordpress te tema kurma diye birşey yok her tema farklı framework kullanabiliyor senın yapacagın ftp e yuklemek ve temanın dokümantasyonunu okumak bu kadar basit 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı

wordpress te tema kurma diye birşey yok her tema farklı framework kullanabiliyor senın yapacagın ftp e yuklemek ve temanın dokümantasyonunu okumak bu kadar basit 

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    halletim hacilar cok saolun yinede ama muhtemel bu wp ile ilgili cok konu acicam acaip bi sistem birde elinde dernek vs ile alakali temasi olan varmi anasayfasi haber sitesi gibi olan

delimiyim ben?
Toplam Hit: 667 Toplam Mesaj: 6