Wordpress Tema Kurulumu
-
bu tema kurulumu ile ilgili yardim edebilecek bi vatandas mevcutmudur? 2 tane tema var elimde ama kurmayi beceremedim hata veriyor bide bunun kurulum icin bi yazi falan var ing oldugu icin pek anlayamadim birde wordpressde yeni oldugum icin pek cozemedim yardimci olacak arkadaslara cok tesekkurler
site icin temalari ve giris bilgilerini isterseniz verebilirim host bu arada bedava bi host domainde ayni sekilde.
-
free host olmasından da kaynaklanabilir bazı kısıtlamalar olduğundan teme kuruluma engel olabiliri bigileri verirsen bir bakayım
-
dosyaları ftp ye atıp admin panelinden etkinleştireceksin. Ekstra birşey yok. Olmuyorsa ya tema bozuktur ya da free olmasından kaynaklanıyordur.
-
wordpress te tema kurma diye birşey yok her tema farklı framework kullanabiliyor senın yapacagın ftp e yuklemek ve temanın dokümantasyonunu okumak bu kadar basit
-
hipokondriyak bunu yazdı
wordpress te tema kurma diye birşey yok her tema farklı framework kullanabiliyor senın yapacagın ftp e yuklemek ve temanın dokümantasyonunu okumak bu kadar basit
-
halletim hacilar cok saolun yinede ama muhtemel bu wp ile ilgili cok konu acicam acaip bi sistem birde elinde dernek vs ile alakali temasi olan varmi anasayfasi haber sitesi gibi olan