Wordpress Tema Lisans Kaldırma
-
ontedi bunu yazdı
Altta yazacak olan kopirayt yazısını mı görünmez yapacaksın?
Öyle yapacaksan css ile halledilebilir. Proticaretin kopirayt yazısını da css ile kaldırmıştım :)
Bak sunucu seninse farklı bir yöntem söyliyim.
Dns lerinde adamın domain adresini kendine göre düzenle yani lisanskontroledensite.com/lisans-kontrol.php adresi çalıştığında istediğin ip adresi çalışsın. O sayfayada sadece alt taraftakini yaz. Aslında Dns e kadar gitmenede gerek yok umarım fark edersin.
<php
echo "1";
?>
Harbi işin zor ne illet şeymiş bu diyebilirsin. O yüzden risk alma bence. Satın al.
-
Erdem bunu yazdıontedi bunu yazdı
Altta yazacak olan kopirayt yazısını mı görünmez yapacaksın?
Öyle yapacaksan css ile halledilebilir. Proticaretin kopirayt yazısını da css ile kaldırmıştım :)
Bak sunucu seninse farklı bir yöntem söyliyim.
Dns lerinde adamın domain adresini kendine göre düzenle yani lisanskontroledensite.com/lisans-kontrol.php adresi çalıştığında istediğin ip adresi çalışsın. O sayfayada sadece alt taraftakini yaz. Aslında Dns e kadar gitmenede gerek yok umarım fark edersin.
echo "1";
?>
Harbi işin zor ne illet şeymiş bu diyebilirsin. O yüzden risk alma bence. Satın al.
Hocam, onu bir kişi için yapmıştım. Yoksa mümkün mertebe hazır sistem kullanmamaya çalışıyorum.
-
Satın aldım zaten ama sınırsız lisans vermiyor her seferindede 49 lira temaya vermek biraz can sıkıcı
her domaine 49 tl temada bir özellik yok sadece tasarımı ve reklam yerleşim yeri önemli olduğu icin -
yardımcı olabilecek varsa mesaj atabilir mi olmadı sıfırdan yazdıracağım clone olarak.
-
trooper bunu yazdıErdem bunu yazdıDuPi bunu yazdıErdem bunu yazdı
Çok zor yapılmış. Çözülemez parasını ver al bence bir daha.
Erdem'e katılmakla beraber özellikle türk scriptlerinin hacklenmesine ve warez'e bulaşmasına karşıyım. adamın hevesini kırıyorsunuz sonra küsüyor site yapmayı bırakıyor. :)
anlaşıldığı üzere sende programlama bilgin 0 seviyesinde lisanskontrol fonksiyonu geriye hangi değeri istiyorsa onu ver true/false
araştırmaya devam.
Sql işlemi var sql den time yüklenmiş systemupdate systemtest adında belliki farklı dosyalardada kontrol ediliyor. Fonksiyonu kapasan olmaz, true versen hiçççç olmaz....
Ver parasını al en iyi yol bu.
Ya sen bu foksiyonla oynadıktan sonra bir bilgi tetikleniyorsa ve adama haber veriyorsa. Ya sana dava açarsa bunları düşün.
Js lerin içerisine get ile çalışan js komuşsa ne olacak, o js de fonksiyon yükleniyorsa ve sen true döndürmene rağmen adamın sitesi true vermiyorsa.
Büyük zan altında kalırsın. Adamın kesin haberi olur.
Dikkat et bir mürid zarar görsün istemem. Ben senin için yazıyorum yanlış anlama... Sonra ah ben ne ettim ne yaptım deme.
Kararına tabiki saygı duyuyorum. Son karar senindir.
lisans sistemini geçtim zaten yapılan decode işlemi hatalı lisans sistemini kaldırsa dahi syntax hatalarından dolayı tema çalışmaz
sıkıntı kalmadı dezendera yolladım temiz temiz yolladılar // koydum lisans metodunun çağrıldığı yere bitti.
-
Geçmiş olsun. Keşke benim de reklam yerleşimi güzel olan bir temam olsaydı. Hep güzel kullanırdım.
-
Eeee hadi iyisin. Geçmiş olsun.
-
ayesoft wp film teması değilmi hocam bu
bende bunun lisans iptal hali vardı sanki ama hangi versiyon hatırlayamadım
arşivde mutlaka vardır

snnyk tarafından 01/Mar/16 11:25 tarihinde düzenlenmiştir
lisans kaldırma tema lisans lisans kırma harika tema en hızlı tema