folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Wordpress Tema Lisans Kaldırma

Wordpress Tema Lisans Kaldırma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek
    ontedi bunu yazdı

Altta yazacak olan kopirayt yazısını mı görünmez yapacaksın?

Öyle yapacaksan css ile halledilebilir. Proticaretin kopirayt yazısını da css ile kaldırmıştım :)

Bak sunucu seninse farklı bir yöntem söyliyim.

Dns lerinde adamın domain adresini kendine göre düzenle yani lisanskontroledensite.com/lisans-kontrol.php adresi çalıştığında istediğin ip adresi çalışsın. O sayfayada sadece alt taraftakini yaz. Aslında Dns e kadar gitmenede gerek yok umarım fark edersin. 

<php 

echo "1";

?>

Harbi işin zor ne illet şeymiş bu diyebilirsin. O yüzden risk alma bence. Satın al.

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    Erdem bunu yazdı
    ontedi bunu yazdı

Altta yazacak olan kopirayt yazısını mı görünmez yapacaksın?

Öyle yapacaksan css ile halledilebilir. Proticaretin kopirayt yazısını da css ile kaldırmıştım :)

Bak sunucu seninse farklı bir yöntem söyliyim.

Dns lerinde adamın domain adresini kendine göre düzenle yani lisanskontroledensite.com/lisans-kontrol.php adresi çalıştığında istediğin ip adresi çalışsın. O sayfayada sadece alt taraftakini yaz. Aslında Dns e kadar gitmenede gerek yok umarım fark edersin. 

echo "1";

?>

Harbi işin zor ne illet şeymiş bu diyebilirsin. O yüzden risk alma bence. Satın al.

Hocam, onu bir kişi için yapmıştım. Yoksa mümkün mertebe hazır sistem kullanmamaya çalışıyorum.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bahadirozgun
    bahadirozgun's avatar
    Erkek

Satın aldım zaten ama sınırsız lisans vermiyor her seferindede 49 lira temaya vermek biraz can sıkıcı 

her domaine 49 tl temada bir özellik yok sadece tasarımı ve reklam yerleşim yeri önemli olduğu icin

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bahadirozgun
    bahadirozgun's avatar
    Erkek

yardımcı olabilecek varsa mesaj atabilir mi olmadı sıfırdan yazdıracağım clone olarak.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bahadirozgun
    bahadirozgun's avatar
    Erkek
    trooper bunu yazdı
    Erdem bunu yazdı
    DuPi bunu yazdı
    Erdem bunu yazdı

Çok zor yapılmış. Çözülemez parasını ver al bence bir daha. 

Erdem'e katılmakla beraber özellikle türk scriptlerinin hacklenmesine ve warez'e bulaşmasına karşıyım. adamın hevesini kırıyorsunuz sonra küsüyor site yapmayı bırakıyor. :)

anlaşıldığı üzere sende programlama bilgin 0 seviyesinde lisanskontrol fonksiyonu geriye hangi değeri istiyorsa onu ver true/false

araştırmaya devam.

Sql işlemi var sql den time yüklenmiş systemupdate systemtest adında belliki farklı dosyalardada kontrol ediliyor. Fonksiyonu kapasan olmaz, true versen hiçççç olmaz....

Ver parasını al en iyi yol bu. 

Ya sen bu foksiyonla oynadıktan sonra bir bilgi tetikleniyorsa ve adama haber veriyorsa. Ya sana dava açarsa bunları düşün.

Js lerin içerisine get ile çalışan js komuşsa ne olacak, o js de fonksiyon yükleniyorsa ve sen true döndürmene rağmen adamın sitesi true vermiyorsa.

Büyük zan altında kalırsın. Adamın kesin haberi olur. 

Dikkat et bir mürid zarar görsün istemem. Ben senin için yazıyorum yanlış anlama... Sonra ah ben ne ettim ne yaptım deme.

Kararına tabiki saygı duyuyorum. Son karar senindir. 

lisans sistemini geçtim zaten yapılan decode işlemi hatalı lisans sistemini kaldırsa dahi syntax hatalarından dolayı tema çalışmaz

sıkıntı kalmadı dezendera yolladım temiz temiz yolladılar // koydum lisans metodunun çağrıldığı yere bitti.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

Geçmiş olsun. Keşke benim de reklam yerleşimi güzel olan bir temam olsaydı. Hep güzel kullanırdım.

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

Eeee hadi iyisin. Geçmiş olsun.

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

ayesoft wp film teması değilmi hocam bu 

bende bunun lisans iptal hali vardı sanki ama hangi versiyon hatırlayamadım 

arşivde mutlaka vardır 

snnyk tarafından 01/Mar/16 11:25 tarihinde düzenlenmiştir

snnyk.com - code is poetry all that i know...