folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Wordpress Temaları O Türkçeleştirsin ! Po Translator

Wordpress Temaları O Türkçeleştirsin ! Po Translator

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı
    DrKeworks bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı
    DrKeworks bunu yazdı

bu word press sitelerde yazı yazarken "Yayınla", "Zamanla", "Yeni Ekle" yazısını tıkladıktan sonra sadece benim bilgisayarmı donuyor? yoksa çoğu kişi de varmı bu sorun? illa F5 yapmak zorunda kalıyorum. Tüm tarayıcılarda aynı sorunu yaşıyorum

donma değil de ben yavaş açılma sorunu yaşıyorum hocam hangi sitede wp kullandıysam aynı sorunu yaşadım. yeni yazı ekle diyorum mesela bekle ki açılsın..

bende bekleme yok hocam.. sayfa öylece kalıyor hiçbirşeyi tıklayamıyorsun. Sonra F5 çekiyorum. Neyseki yazdıklarım gitmiyor sayfa yenilendikten sonra. Gitse heralde cinnet geçirirdim

evet wpnin o özelliği hayat kurtarır hocam çok güzel.. her tıklamada mı oluyor hocam bu ? 

yok her tıklamada değil ama 3 tıklamadan bir oluyor belki de daha sık

içerikleri export yapıp wpyi bi sıfırdan kurmak belki yararlı olur denemediysen hocam.. hosting firmasından da kaynaklanıyor olabilir. ben wordpressin kendi hostunda bile yavaş açılma yaşıyorum ama donma biraz farklı  bi durum.

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    BeyinAdam bunu yazdı
    DrKeworks bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı
    DrKeworks bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı
    DrKeworks bunu yazdı

bu word press sitelerde yazı yazarken "Yayınla", "Zamanla", "Yeni Ekle" yazısını tıkladıktan sonra sadece benim bilgisayarmı donuyor? yoksa çoğu kişi de varmı bu sorun? illa F5 yapmak zorunda kalıyorum. Tüm tarayıcılarda aynı sorunu yaşıyorum

donma değil de ben yavaş açılma sorunu yaşıyorum hocam hangi sitede wp kullandıysam aynı sorunu yaşadım. yeni yazı ekle diyorum mesela bekle ki açılsın..

bende bekleme yok hocam.. sayfa öylece kalıyor hiçbirşeyi tıklayamıyorsun. Sonra F5 çekiyorum. Neyseki yazdıklarım gitmiyor sayfa yenilendikten sonra. Gitse heralde cinnet geçirirdim

evet wpnin o özelliği hayat kurtarır hocam çok güzel.. her tıklamada mı oluyor hocam bu ? 

yok her tıklamada değil ama 3 tıklamadan bir oluyor belki de daha sık

içerikleri export yapıp wpyi bi sıfırdan kurmak belki yararlı olur denemediysen hocam.. hosting firmasından da kaynaklanıyor olabilir. ben wordpressin kendi hostunda bile yavaş açılma yaşıyorum ama donma biraz farklı  bi durum.

tamam hocam denerim sağolasın tavsiye için

Cigu bigule :(
Toplam Hit: 1337 Toplam Mesaj: 13