Wordpress Ve Blogger Toplu Video Ekleme [SORU]
-
istediğim olay şu, ben 1 tane video linki vericem, onların hepsi eklenecek. tek post veya ayrı postlar olması çok farketmez fakat ayrı olursa daha iyi. bunu yapabilen bi sistem var mı? wp eklentilere çok baktım bi türlü bulamadım.
hatta mümkünse şu olsun, ben video linkini vereyim, sistem başlığı etiketleri açıklamaları çeksin post oluştursun.
-
rezervuar dogs
edit : açıklamayı becerememişim. beynim durgun bu aralar, kusuruma bakmayın.
wordpress ve/veya bloger hesabı açıp youtube videolarını embedlicem.
kanalda hangi video varsa hepsi blogda olacak yani. böylece videoların bulunurluğunu ve izlenmesini arttırıcam.
çok sayıda video olduğu için teker teker yapmam mümkün olmadığı gibi sadece linkleri bile toplamak çok zamanımı alacak. yani yüzlerce video var youtube kanalımda. bunların sadece linklerini almak bile ölüm gibiyken bir de bloga teker teker girmek mümkün değil.
Prometheus tarafından 02/Nis/14 23:07 tarihinde düzenlenmiştir -
link bile vermeden otomatik konu açılan sistem var :F
şaka bi yana tam olarak ne linki bu abi? nasıl bişi istiyorsun. atıyorum xxx videosunun embedini ekleyip video halinde yayına girmesini mi istiyorsun ?
farklı bişi peşindesin gibi. ufak bi bot ile olur gibi.
-
anlamadım turgay abi ne istediğini biraz aç
-
wordpress ve/veya bloger hesabı açıp youtube videolarını embedlicem ya.
kanalda hangi video varsa hepsi blogda olacak yani. böylece videoların bulunurluğunu ve izlenmesini arttırıcam.
çok sayıda video olduğu için teker teker yapmam mümkün olmadığı gibi sadece linkleri bile toplamak çok zamanımı alacak. yani yüzlerce video var youtube kanalımda. bunların sadece linklerini almak bile ölüm gibiyken bir de bloga teker teker girmek mümkün değil.
-
up
-
ytpro var bende kendisi otomatik blogger ve youtube a videoyu ekliyor.
-
Shephard bunu yazdı
ytpro var bende kendisi otomatik blogger ve youtube a videoyu ekliyor.
onla ytpro üzerinden yüklediğin videoyu yaparsın. ytprodan 1 video yükleyene kadar elle 3 yükler 3ünü de bloglara girerim.
-
abi ne istiyorsun sen linki kopyalamadan anlasın eklesinmi istiyosun ne istiyosun he :D
-
Shephard bunu yazdı
abi ne istiyorsun sen linki kopyalamadan anlasın eklesinmi istiyosun ne istiyosun he :D
yav linki kopyalamayayım mı dedim hadi ytproda gel linkleri kopyala da ekle bloga ekleyebiliyon mu? kullandım ben o sikimsonik programı. hiçbi işi hatasız yapmıyor, videoları da sırf wordpresse eklemek için internetimi harcayarak yükleyemem.
-
Prometheus bunu yazdıShephard bunu yazdı
yav linki kopyalamayayım mı dedim hadi ytproda gel linkleri kopyala da ekle bloga ekleyebiliyon mu? kullandım ben o sikimsonik programı. hiçbi işi hatasız yapmıyor, videoları da sırf wordpresse eklemek için internetimi harcayarak yükleyemem.
vds de gayet iyi çalışıyor hem yeni sürüm yapmışlar denemek istersen verem vds i ?