Wordpress Yardim Lazim ?
-
tataryigit bunu yazdıRETRET bunu yazdı
konuyu baltalamak gibi olmasın da benim de şöyle bir sorunum var;
yorum eklenemeyecek, yazar ve yazma tarihi görünemeyecek, sadece benim yorum ekleyebileceğim hale nasıl getiririm :|
yazar ve yazma tarihini göstermemek için
index.php
single.phpdosyalarını düzenlemen lazım. İçeriği paylaşırsan düzenleyiveririm.
Sadece senin yorum eklemene gelince; ayarlardan sadece üye olanlar yorum yapabilsin diye ayarla.. ayrıca üyeliği kapat. :)index php ve single php de nereyi değiştirmek gerekiyor?
-
@puzzle
nasıl bir tema istiyorsun tarif et yapayım bişey pazar günü.
-
RETRET bunu yazdıtataryigit bunu yazdıRETRET bunu yazdı
yorum eklenemeyecek, yazar ve yazma tarihi görünemeyecek, sadece benim yorum ekleyebileceğim hale nasıl getiririm :|
index.php
Sadece senin yorum eklemene gelince; ayarlardan sadece üye olanlar yorum yapabilsin diye ayarla.. ayrıca üyeliği kapat. :)index php ve single php de nereyi değiştirmek gerekiyor?
yorum yazma kısmının sadece sana görünmesini istiyorsan
comments.php 'de oynama yapman lazım. Daha önceden hiç böyle birşey yapmadım ama mantığı belli..
Sadece sana görünen bi kısım olması lazım comments.php'de.. gerekli kısımları o bölmeye alman lazım.
Tema'nın comments.php sini görmeden doğru bi yol söylemem pek mümkün değil. -
tataryigit bunu yazdıRETRET bunu yazdıtataryigit bunu yazdıRETRET bunu yazdı
index.php
comments.php 'de oynama yapman lazım. Daha önceden hiç böyle birşey yapmadım ama mantığı belli..
Sadece sana görünen bi kısım olması lazım comments.php'de.. gerekli kısımları o bölmeye alman lazım.
Tema'nın comments.php sini görmeden doğru bi yol söylemem pek mümkün değil.<?php /** * * comments.php * * The comments template. Used to display post or page comments and comment form. * * Additional settings are available under the Appearance -> Theme Options -> Comments. * */ if (!empty($_SERVER['SCRIPT_FILENAME']) && 'comments.php' == basename($_SERVER['SCRIPT_FILENAME'])) die('Please do not load this page directly. Thanks!'); if (post_password_required()) { theme_post_wrapper(array('content' => '<p class="nocomments">' . __('This post is password protected. Enter the password to view any comments.', THEME_NS) . '</p>')); return; } if (have_comments()) { theme_ob_start(); printf(_n('One Response to %2$s', '%1$s Responses to %2$s', get_comments_number(), THEME_NS), number_format_i18n(get_comments_number()), '<em>' . get_the_title() . '</em>'); theme_post_wrapper(array('content' => '<h4 id="comments">' . theme_ob_get_clean() . '</h4>')); $prev_link = get_previous_comments_link(__('<span class="meta-nav">←</span> Older Comments', THEME_NS)); $next_link = get_next_comments_link(__('Newer Comments <span class="meta-nav">→</span>', THEME_NS)); theme_page_navigation(array('prev_link' => $prev_link, 'next_link' => $next_link)); echo '<ul id="comments-list">'; wp_list_comments('type=all&callback=theme_comment'); echo '</ul>'; theme_page_navigation(array('prev_link' => $prev_link, 'next_link' => $next_link)); } theme_ob_start(); $args = array(); if (theme_get_option('theme_comment_use_smilies')) { function theme_comment_form_field_comment($form_field) { theme_include_lib('smiley.php'); return theme_get_smilies_js() . '<p class="smilies">' . theme_get_smilies() . '</p>' . $form_field; } add_filter('comment_form_field_comment', 'theme_comment_form_field_comment'); } comment_form(); theme_post_wrapper(array('content' => str_replace(array(' id="respond"', 'type="submit"'), array('', 'class="gorenbutton" type="submit"'), theme_ob_get_clean()), 'id' => 'respond')); -
tataryigit bunu yazdıRETRET bunu yazdıtataryigit bunu yazdıRETRET bunu yazdı
index.php
Tema'nın comments.php sini görmeden doğru bi yol söylemem pek mümkün değil.dostum wordpress yorum sayfaları genellikle single.php ve page.php içerisindedir. Buradaki
comments_template(); ve comment_form(); gibi fonksiyonlar aracılığıyla yorum alanını eklersin.
Şöyle bir mantık ile kolay bir şekilde yorum sayfasını sadece kendine gösterebilirsi
comments_temlate(); gördüğün yerin hemen önüne şu kodları ekle
$kullanici = wp_get_current_user(); //kullanıcı bilgilerini alıyoruz if($kullanici->user_login=='admin'): //eğer kullanici admin ise comment_template gösteriyoruz. (burada admin yerine kendi kullanıcı adını yaz) comments_temlate(); endif; //if bloğu sonu
-
saolun istediğim oldu fakat sanırım wp kullanmayacağım :| hoşuma gitmedi amk. oturup kendim sıfırdan bızıklayayım en iyisi.
-
shock56 benden önce davranmış :)
-
RETRET bunu yazdı
@puzzle
nasıl bir tema istiyorsun tarif et yapayım bişey pazar günü.
hocam bana haber sitesi olarak kullanabilcegim bir tema lazim
slider alta haberler sidebarda en cok okunanlar son eklenenler gibi bu tarz bisey lazim
ust tarafta logo olucak filan hocam aslinda ben yazdim biseyler buna bi slider eklemem gerekiyor
tema cok guzel degil belki suan ama iste slider vs gibi seyleri ekledikce tasarimida degistircem
-
2.mesaj icin konu up !