Wordpress Ziyaretci Sayıcı
-
Yandex metrica Kullan hocam veriler anlık olarak değişiyor çoook detaylı genel bilgiler bulunuyor şahsen bağımlsı oldum :)
-
Eskiden google analysde onaylama olayı eskiden bir html sayfası indirip atarak oluyordu simdi temanın index.php sinin içine bir kod atarak yaptım.Bu kod sadece anasayfaya mı gelenleri gösteriyor?
-
MiLK bunu yazdıu235 bunu yazdıMiLK bunu yazdıu235 bunu yazdıMiLK bunu yazdıu235 bunu yazdı
Wordpressde bir ziyaret gösterici vardı kimin hangi ülkeden geldiğini bile gösteriyordu o eklentinin adı nedir bilen var mı?
Bide siteye bakan arkadaş WP-POstviews diye bir eklenti yüklemiş onun index.php de ayarını yaptım ama istatistiklere nerden bakacağımını bilmiyorum.Anasayfada sadece ziyaret sayisi görünüyor.
Google analytics kullanabilirsin.
o dediğim eklentiyi arıyorum hocam aslında
http://wordpress-videolu-kurs.com/google-analytics-kodu-ekleme-2/
hocam analyticsde kullanıyorum zaten ama o biraz geç analizliyor :)
Olsa olsa maksimum 1 gün geç görüyorsun :)
anlık göremesede saatlik görebilir
sadece tarihi bugünün tarihine almanız yeterli
-
u235 bunu yazdı
Eskiden google analysde onaylama olayı eskiden bir html sayfası indirip atarak oluyordu simdi temanın index.php sinin içine bir kod atarak yaptım.Bu kod sadece anasayfaya mı gelenleri gösteriyor?
header.php'ye koy temanın o bütün sayfalara ekler.
-
sezeruludag bunu yazdıu235 bunu yazdı
header.php'ye koy temanın o bütün sayfalara ekler.
yapayım hacı