Wordpress'e Html Sayfa Eklemek
-
https://drive.google.com/file/d/1ou1-zA3daunTNTkBbdkRLrO3_3arBTFT/view?usp=sharing
bu sayfayı wordpress sayfamda yayınlamak istiyorum ama beceremedim.
sayfa ekle + html yapıp yapıştırıyorum sadece kod çıkıyor. html olarak düzenle yapıp yapıştırıyorum gene sayfa gözükmüyor.
-
Hostinge giriş yap, sitenin bulunduğu dizine bu dosyayı .html uzantili olarak kaydet işlem tamam
-
-
Elementor kurup html snippet ile yapabilirsin hocam
-
Hocam "File Manager" isimli eklentiyi kurabilirsen, sana Filezilla ile bağlantı kurmuşsun gibi bir dosya yönetim arayüzü sunuyor.
Onunla upload/delete gibi işlemleri yapabilirsin.
-
@Th3Ultra @myblackworldweb eklenti kurmak için paket yükseltme talep ediyor. Ücretsiz bir yolla wordpress üzerinden yapmama imkan yok anladığım kadarıyla.
yapay zekaya öğretmenlerin gelmediği gün ve saatleri bildirebilecekleri ve ek dersleri yaparken bakıp faydalanabileceğim bişey yaptırdım. Linke tıklayan öğretmenin hemen bu sayfayı görmesi lazım. yapamadım. fikirlerinize talibim.
-
hocam herkes herkesin şifresini görür bu kodlarda.
-
NoktaliVirgul bunu yazdı
herkesin şifresi isim.1 zaten. sadece 30 kişilik öğretmen grubunda olacak bu bağlantı. bi başlayabilsem ilerde bi de gizlemeyi sorar öğrenirim size :)
-
kartalkethuda bunu yazdıNoktaliVirgul bunu yazdı
herkesin şifresi isim.1 zaten. sadece 30 kişilik öğretmen grubunda olacak bu bağlantı. bi başlayabilsem ilerde bi de gizlemeyi sorar öğrenirim size :)
Hocam nasıl bir sistem kurguladın bilmiyorum. Sanırım yapay zekaya yazdırdın.
Bu sistem sadece açıldığı pcde kayıtları tutuyor. Yani bunu internette bir yere atsan bile. Senin bilgisayarında açıp eklediğin kayıtları başkası kendi bilgisayarından girince göremez.
o yüzden 30 kişilik öğretmen grubuna atsan bile şifreli bir oturum açma olayının anlamı yok. Eğer bilgileri localde tutan, devamsızlık kayıtları yapacak bir uygulama istiyorsan buradan login sistemini çıkart. zaten herkes kendi pc'sinde açıp kayıt tutacak demektir. Çerezleri temizle yaptığında da bu bilgiler gider.
Online bir sistem yapmak istiyorsan devamsızlık kayıtlarını bir veritabanında tutman gerekir. En basit haliyle bir json dosyasına yazdırırsın.
Böyle bir sistemi de wordress.com subdomainindeki bir yerde çalıştıramazsın. Sana dosya atman, oluşturman ve yazman için gerekli izinleri wordpress.com vermez. Kendine ait bir hostingin olması gerekir.
-
NoktaliVirgul bunu yazdıkartalkethuda bunu yazdıNoktaliVirgul bunu yazdı
Bu sistem sadece açıldığı pcde kayıtları tutuyor. Yani bunu internette bir yere atsan bile. Senin bilgisayarında açıp eklediğin kayıtları başkası kendi bilgisayarından girince göremez.
o yüzden 30 kişilik öğretmen grubuna atsan bile şifreli bir oturum açma olayının anlamı yok. Eğer bilgileri localde tutan, devamsızlık kayıtları yapacak bir uygulama istiyorsan buradan login sistemini çıkart. zaten herkes kendi pc'sinde açıp kayıt tutacak demektir. Çerezleri temizle yaptığında da bu bilgiler gider.
Online bir sistem yapmak istiyorsan devamsızlık kayıtlarını bir veritabanında tutman gerekir. En basit haliyle bir json dosyasına yazdırırsın.
Böyle bir sistemi de wordress.com subdomainindeki bir yerde çalıştıramazsın. Sana dosya atman, oluşturman ve yazman için gerekli izinleri wordpress.com vermez. Kendine ait bir hostingin olması gerekir.
abi çok teşekkür ederim. dediğin hususlara dikkat etmemişim. bu sevdadan vaz geçiyorum :) oyaladıklarım kusuruma bakmasın.
-
kartalkethuda bunu yazdıNoktaliVirgul bunu yazdıkartalkethuda bunu yazdıNoktaliVirgul bunu yazdı
abi çok teşekkür ederim. dediğin hususlara dikkat etmemişim. bu sevdadan vaz geçiyorum :) oyaladıklarım kusuruma bakmasın.
Hocam çok hızlı vazgeçtin ya :) İhtiyaç olan ve problem çözecek birşey ise haftasonu projesi gibi uğraş, güzel olur.
Güzel bir tasarım yapıp netfliy'a dosyalarını at. Hosting kısmını oradan çözersin. Ancak netlify'da direkt olarak dosyaya yazamazsın.
Bunun için netfliy function kullanıp google drive api ile kendi drive'ındaki bir json dosyasını veritabanı gibi kullanabilirsin.
Yada supabase gibi alternatifler var ancak onlar konusunda çok bilgim yok. supabase kullanırsan json dosyasında saklamak yerine veritabanı kullanırsın.
---
Yada google sheets üzerinden ortak bir excel aç, herkesle paylaş..