Work And Travel'a Giden Varmı, Hangi Şirketle Gitmeliyim?
-
@yalnizturk Oha bende hynnaisteydim hangi sene gittin ulan ne güzel yerlerdi be
-
Bosluk bunu yazdı
@yalnizturk Oha bende hynnaisteydim hangi sene gittin ulan ne güzel yerlerdi be
2015, wendyste çalıştım sen hangi yıl gittin nerede çalışıyordun hocam?
Hyannis’i bende çok özlüyorum. Çok güzel bir yerdi gerçekten.
-
Para kazanmalı olmaz. Konaklama, yeme ve içme verir, günlük 5$ gibi ufak rakam verip seni çalıştırır. Gönüllü programlara bak.
Mantıklı. J1 tipini F1'e dönüştürüp kalabilir ama TR'ye gelirse bir daha ABD'ye vize alamaz.
Ben 2008-2009-2010'da gittim. (Alaska - Utah - New Hampshire). Sana önerim eğlence parkında çalışman. Eğer ingilizce seviyen düşükse hiç başvurma. 1 ahbap çocuğu ve 2 kuzen bu nedenle şirkete kayıt bile olamadı. TR'deki firmanın önemi yok önemli olan tek şey ABD'deki işin. Moreys Piers'a bir kuzen gitti 3 yıl önce, mutluydu. İlk sene Alaska'da para var dediler gittik. Fabrikadan kovulduk 1500$ kazandım anca (O zamanlar 1 USD = 1.25 TRY). 2. sene eğlence parkında 5.200$ kazanmıştım. Son yıl Subway'de çalıştım, 3700$ gibi bir şey kazandım. Kesinlik Work and Travel öğrencilerinin fazla katılım yaptığı yerde çalış canın sıkılmaz ve ortam olur.
Bol şans.
-
Okul bitince bunlara katılacağım.
-
Ucret simdi 3000 dolar olmustur sanirim oda 22 bin civari para yapiyor:) Allah yardimcin olsun zamaninda iyiki gidip gezdik. Simdi turist vizesi var kafam rahat.
-
Ben united towers ile gitmiştim 2009 senesinde çok memnun kalmıştım, şahsen bu sorunum olmadı ama bi arkadaşın işiyle ve kalacak yeri ile ilgili sorun olmuştu elemanın sorununu 1 hafta içinde cozduler, çok ilgili davranıyorlardı o zmn lar şimdi nasıldır bilemem.
Ozmnlar yaklaşık hersey dahil 3k dolar para harcamışım sonrasında 4.5k para kazanıp geri döndüm dü, her şekilde kazanırsın harcadığın parayı, çek bankadan kredi git gelme..
EdepsizPenguen tarafından 22/Kas/20 08:57 tarihinde düzenlenmiştir -
2017 senesinde oxfordla gittim genel olarak memnundum ama başıma türlü olaylar geldi
ilk önce şirketin söylediklerinin yarısından fazlası yalan rüya gibi anlatıyorlar bana iş ayarlamışlardı konaklama filan herşey var dediler ev fotoları gösterdiler bi gittik ev bombos fotodakilerle alakası yok 10 gün kalında düzeltcek dediler filan bende amerikadakı sponsoru arayıp bütün herşeyi onlara karşılattım ve başka eyalete gittim istanbuldaki firma ile baglantım tamamen kopmuş oldu aslında. Ben virginiadaydım 10 saat çalışıyodum iyi kazanıyodum 2. bir işdüşünmedim hatta bazen hergün çalışıyordum overtime çok fazla alıyordum. Şirket konaklama için villa tutmuştu 6 kişi kalıyoduk herkesin ayrı odası vardı güzel ortamdı araba vermişlerdi işe gidip gelmek için.ben giderken dolar 3.15 civarındaydı fazlasıyla kazandım orda gittigim parayı ama gitme amacın gezmek ise elinde para ile dönemezsin. ben 3 ay çalışıp 1 ay gezme kafasındaydım öylede yaptım havalimanına gidince 50 dolarım vardı cebimde :D onlara viski aldıydım. güzel yanlarından birisi vergi iadesini geri aldıgımda dolar 6yı geçmişti kazandımı getirmedim ama vergiden para kazanmış oldum. Şirket için gittikten sonra anladım bizle calısan ama farklı firmayla gelenlerde vardı çok farketmiyor hangisi seni kandırıyorsa o aslında işin gerçeği fakat gidicegin böyle çok farkediyor sana tavsiyem gitcegin yeri iyi tanı gerekirse oradn birilerine ulas nedir ne degildir ögrenmeye calış şirket çok farketmiyor hepsi ayrı sahtekar.
work and travel work and travel konaklama work and travel para kazanmak