folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder World Of Warcraft Artık Ücretsiz! Ama...

World Of Warcraft Artık Ücretsiz! Ama...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

12 milyona yakın kullanıcısıyla dünyanın en popüler online oyunu olan World of Warcraft’ı artık kullanıcılar zaman sınırı olmaksızın ücretsiz olarak oynayabilecek; ancak ufak bir kısıtlamaya tabi olmak kaydıyla...

Oyundaki tek sınırlama, oyuncuların karakterlerini Level 20’ye kadar geliştirebilecek olması. Yani oyuncular, karakterlerini bu seviyeye getirene kadar oyunu ücretsiz olarak oynayabilecek.

Ücretsiz oyundaki diğer kısıtlamalar ise şöyle: Guild ve raid’lere girmek ve 10’dan fazla altın toplamak mümkün değil.

World of Warcraft’ın yapımcısı Blizzard’ın bu kararı almasındaki en önemli etken elbette kendine bağlı abone sayısını daha da artırmak. Daha önce yayınladığımız haberde, World of Warcraft’ın kullanıcı kaybettiğini ve 500 bin kullanıcısı çok kısa bir sürede yitirdiğini belirtmiştik. Blizzard da kötü gidişata engel olmak için yeni yollara başvuruyor.

Oyun, World of Warcraft, Burning Crusade, Wrath of The Lich King ve Catalysm olmak üzere 4 paketten oluşuyor. Ana paketin yanında 3 eklentiyi de satın almak durumunda olan oyuncuların ayrıca aylık 29 TL’lik abonelik ücretini de ödemesi gerekiyor.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Niflheim
    Niflheim's avatar
    Erkek

Şahsen 6 yıldır wow oynadım bırakalı 1 ay oldu.Diablo III çıkarsa %50 civarı player diablo oynar.Blizzard oyunlarıyla büyüdük blizzard oyunlarıyla ölücez.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Niflheim bunu yazdı:
    -----------------------------

Şahsen 6 yıldır wow oynadım bırakalı 1 ay oldu.Diablo III çıkarsa %50 civarı player diablo oynar.Blizzard oyunlarıyla büyüdük blizzard oyunlarıyla ölücez.

Hayırlısıyla bi' çıksa artık.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ste1n
    ste1n's avatar
    Erkek

ya ben swtor kendi uzay gemimi almışım hala wow hala diablo diyorsunuz :) geminun tapusu benimdir. bütün galaksiyi istedeğim gibi dolaşıyorum.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

29 tl

paket satın alma?

bedava ?

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ste1n
    ste1n's avatar
    Erkek

siyahbereli bunu yazdı:

29 tl

paket satın alma?

bedava ?

bedava olan bişey yok. sadece trial accountun 7 gün olan süresini kaldırdılar ömür boyu trial acc oynayabiliyosun o kadar. blizzard s.kmiyiceği eşşeğin önüne ot koymaz.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

malesef ki hala wow oynayalım diyenler var blizzardda bu tarihi geçmiş oyunu sonkez her kez görsün istedi heralde.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gaara
    Gaara's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:

malesef ki hala wow oynayalım diyenler var blizzardda bu tarihi geçmiş oyunu sonkez her kez görsün istedi heralde.

bencede hocam Artık wow Son Dönemlerini oynuor Swotr a geçilirmi bilmem Ama Blizzardan ayrılacaklar o malum gw 2 mi diablomu olur bilemem ama wow eskisi gibi değil bence okadar eski oyuncusu değilim ama o mmo lardan aldığım zevki vermedi şahsen geçende baslamısdık .

Bazen insanlara bakıyorum da hoşlanmaya değer birşey görmüyorum.Herkesten uzaklaşmayı sağlayacak kadar para kazanmak istiyorum.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustaphachan
    mustaphachan's avatar
    Erkek

yakın zamanda başlayanların zevk almaması normal de zamanı geçmiş gibi basit yorumlar komiğime gidiyor.. sanırım orjinal serverda zaman geçirmeyenler için bu şekilde oluyor. çünkü bizim için tbt ne ise adamlar içinde kendi guildleri filan aynı şeyi ifade ediyor. pek çok oynayan tanıdığım buluşmalara gidiyorlar yurt dışına. bildiğin dostluk-aile ilişkisi oluşuyor. en son bu kış üniversite olimpiyat oyunları kapsamında türkiye'ye gelen 20-30 kişilik bir grup vardı ünideki oda arkadaşımın. ayrıca gerçekten geniş kitleye hitap eden bir oyun ve kimse oynamaktan dolayı bir hoşnutsuzluk duymuyor. mesela erdil yaşaroğlu gününün 8 saatini wow'da geçiren bi isim. karikatür çizdiği 4 saatin 2 katı olaraktan.. 

# birikimini önyargı ve yalanlara hizmet etmek için kullanan kültürlü bir insan olmaktansa maymundan gelmeyi tercih ederim.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

beyler WoW u orjinalde oynamadan private serverlarda oynayıp burda yorum yapıyorsunuz ?

WoW'un kaçta kaçını biliyorsunda sen yorum yapıyorsun ki ? (anlayana)

Private serverlarda achivement ve dungeon finder sistemleri çalışmıyor. başlı başına zaten oyunun içine ediyor bu.

Ayrıca private server da oynayıp 40 level a kasıp bırakıyorsunuz. sonra yok wow kötü yok wow şöyle.

85 level a kasıp bir atılın işin içine zaten çıkamıcaksınız.

ayrıca bitmiş dediğiniz oyun kendini ve hikayesini sürekli güncelliyor. 

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotoğrafçı
    burakbet
    burakbet's avatar
    Erkek

ste1n bunu yazdı:

ya ben swtor kendi uzay gemimi almışım hala wow hala diablo diyorsunuz :) geminun tapusu benimdir. bütün galaksiyi istedeğim gibi dolaşıyorum.

güzel mi hocuu??

la?
Toplam Hit: 3584 Toplam Mesaj: 21