World Of Warcraft Oyuncuları
-
Yigit bunu yazdı:
-----------------------------
sadece 1. oyun 15 gb mı yoksa tamamı mı 15 gb :D
-----------------------------hocam bende ordan indirdim sadece son oyunu indirmen yeterli oluyor bildiğim kadarıyla yani sadece Wrath of the Lich King'i indirirsen tamamdır 3 pakette inmiş oluyor.. diğer oyunları indirme..
@Knightkib
hocam WoW-Circle var rus server'ı letency 70-80 yani gayet iyi..
gelirsen takılabiliriz..
-
Biri bana öğretsin bende oynayım :F
-
Hocam nasıl oynuyacagız detaylı anlatırsan (anlama problemim var az)
-
PremiumGraphics bunu yazdı:
-----------------------------Hocam nasıl oynuyacagız detaylı anlatırsan (anlama problemim var az)
Hocam mmorpg oyun işte. Belli lvl'a kadar hikâyeyi anlatırken bir yandan oyunu öğreniyorsun. Levelın belli bir seviyeye gelince görevler falan bitiyor. Ondan sonra PvP oynuyorsun devamlı. -
Ashitaka bunu yazdı:
Hocam mmorpg oyun işte. Belli lvl'a kadar hikâyeyi anlatırken bir yandan oyunu öğreniyorsun. Levelın belli bir seviyeye gelince görevler falan bitiyor. Ondan sonra PvP oynuyorsun devamlı.
Hayır hocam yanlış anladın veya ben anlatamadım .Servera nasıl bağlanıcaz, KoPVP'de İp falan değiştiriyoduk ama WOWda napıcaz? -
Ashitaka bunu yazdı:
Hocam mmorpg oyun işte. Belli lvl'a kadar hikâyeyi anlatırken bir yandan oyunu öğreniyorsun. Levelın belli bir seviyeye gelince görevler falan bitiyor. Ondan sonra PvP oynuyorsun devamlı.
Hayır hocam yanlış anladın veya ben anlatamadım .Servera nasıl bağlanıcaz, KoPVP'de İp falan değiştiriyoduk ama WOWda napıcaz?
-----------------------------hocam oyunları indiriyorsun ondan sonra bir server buluyorsun o server'ın sürümüne göre patch yüklüyorsun ondan sonra realmlist.wtf adlı dosyayı düzenliyorsun oyuna giriyorsun.. :D
-
angelofhope bunu yazdı:
Ashitaka bunu yazdı:
Hayır hocam yanlış anladın veya ben anlatamadım .Servera nasıl bağlanıcaz, KoPVP'de İp falan değiştiriyoduk ama WOWda napıcaz?
-----------------------------hocam oyunları indiriyorsun ondan sonra bir server buluyorsun o server'ın sürümüne göre patch yüklüyorsun ondan sonra realmlist.wtf adlı dosyayı düzenliyorsun oyuna giriyorsun.. :D
Hadi inş..^^ indiyorum
----------------------------- -
private serverda oynamayın vaktinize yazık tamamiyle boş iş ve oyunu falanda öğrenemezsiniz. auchindoun serverında oynuyorum 1-2 evvel önce hardcore raidi bıraktım öyle akşamları 1-2 saat casual takılıyorum daily falan yapıyorum alt kasıyorum vs. Kasımda zaten cataclysm çıkacak yani şimdi orjinalde başlasanız cataclysm çıkana kadar charınızı 80 lemiş olup yeni expansion a herkesle beraber başlamış olursunuz yani şu an en iyi itemli adamın itemleri bile cataclysm de çöp olacak nostalji olsun diye bankaya koyacak. Hem 2 arkadaş sıfırdan oyuna başlarsanız recruit friend sayesinde 60 lvl a kadar 3 katı hızlı kasarsınız.
-
Şuraya bi çizik koyayımda bende başlıcam yakında o zaman bi goz atarım tekrar