World Of Warcraft Private Server Oynayan Arkadaşlar
-
Arkadaşlar 7.7 gb olan lich king i indirdim ve patchi v3.2.0 A kadar yükselttim Fakat private serverlere giremiorum Neden Dir acaba
-
Girdiğin private sunucunun hangi patchte çalıştığını sitesinden öğrenip ona göre girmeyi deniyebilirsin.
-
Girdiğim serverler 3.2.0 Reklam Olmazsa Serverleri bulduğum siteyide verebilirim
-
wowstatus.net'ten mi buldun genelde orada düzgün kasmalı bulunmuyorda sürekli direk 80 lvl'den başlayanlar oluyor.
ip'yi düzgün yazdığından birde emin ol.
-
Ewet verdiğin o siteden buldum Peki Zor kasılmalı 3.2.0 Olan bi server biliorsan ız Önerirmisiniz ?
-
Sanırım Sorun patch de imiş bnm patch v3.2.0.10192 imiş Suan v3.2.0 yüklüorum
-
Valla hocam ben 3-4 ay önce privatelerde takılıyordum.
Ozamandan beri oynamıyorum. O siteyi incele yada Googleye private top 200 wow falan yaz başka sitelerde de güzel sunucular bulunmakta.
-
Tmm Usta Teşekkür ederim Şu v3.2.0 Yükliyeyimde
-
3.1.3 yap türk serveri tavsiye edeyim
karizmagame.com
-
wow un son patchleri ile birlikte çali$tiqini dü$ündüqüm free serverde oynuyorum bende. arada bi qiriyorum we sadece update yapip son patchlerde oynayabiliorum. site adresi : http://www.soulbound-wow.com/ buradan register olup oynayabilirsiniz. iyi oyunlar
-
private sadece gerçek wowun %5 bile değildir. itemler speller bosslar alakasızdır çoğu zaman.
aynı gözükür ama farkı gerçekte hissedersin.
Toplam Hit: 1767 Toplam Mesaj: 13