Wow A Başlıyoruz
-
crimeangel bunu yazdı
eski sunuculara yeni player alımını kapamışlar arkadaşlar :)
yeni serverlardada oynamak akıl karı değil. bekleme süresinide hesaba katarsanız, vay halimize.
panda dahil var bende, oynamıcam. beklemek ne anasını satayım :( hem para ver, hem bi ton bekle.
kalmadı hocam bekleme falan bir önceki postlarımdan birindede söyledim wod geldiği için sıra var 1-2 haftaya düzelir demiştim düzeldide
-
bence en iyisi knight Private serverler :D
oyuna gir direk 80 lvl
direk savaş. sıkıntı yok devam :D
oyunda karakter kas kas nereye kadar :)
-
valla bende bu aralar yeniden başlamayı planlıyorum monk açıp oynayasım var sıfırdan beraber başlayalım diyen varsa başlayalım tek başına dolanmak pek iyi olmuyor sıkıyor adamı bi yerden sonra gece akşam 7 den sonra oynarım hergün oynicak varsa haber etsin :)
-
Beyler armory linklerimizi paylaşalım birbirimizi bulmak daha kolay olur
http://eu.battle.net/wow/en/character/xavius/Vexta/advanced
-
Ccaglayan bunu yazdı
valla bende bu aralar yeniden başlamayı planlıyorum monk açıp oynayasım var sıfırdan beraber başlayalım diyen varsa başlayalım tek başına dolanmak pek iyi olmuyor sıkıyor adamı bi yerden sonra gece akşam 7 den sonra oynarım hergün oynicak varsa haber etsin :)
bende başlayacak kişi arıyorum. beraber atabiliriz
-
Battle Chest'e indirim gelmiş 5 euro MoP dahil. https://eu.battle.net/shop/en/product/world-of-warcraft
-
Abi Level 90 Character Boost diye bihalt satıyor blizard. Direk lvl 90 oluyor karakterin.
Ne anladım ben bu işten amk
-
manhyak bunu yazdı
Abi Level 90 Character Boost diye bihalt satıyor blizard. Direk lvl 90 oluyor karakterin.
hocam o hakkı sana 1 kere veriyor ücretsiz bir şekilde zaten. istediğin bi karakteri boostlayıp 90 yapıyosun.
ama zaten son paketten sonra 90 lvl olmanında pek zaman alacağını zannetmiyorum. yani aslında olayı pekte değiştiren birşey değil.
-
manhyak bunu yazdı
Abi zaten oyunu iyi bilen bir adam 2 haftada falan 90 olur. Önemli olan item falan kasmak.
Level boost zaten tek kullanımlık birşey. Kullanıyorsun sana don gömlek 90 lvl karakter veriyor :D
-
var mı başlayan wowa beyler uplayayım dedim? twisting netherdeyim.