folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Wow A Başlıyoruz

Wow A Başlıyoruz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo
    crimeangel bunu yazdı

eski sunuculara yeni player alımını kapamışlar arkadaşlar :)

yeni serverlardada oynamak akıl karı değil. bekleme süresinide hesaba katarsanız, vay halimize.

panda dahil var bende, oynamıcam. beklemek ne anasını satayım :( hem para ver, hem bi ton bekle.

kalmadı hocam bekleme falan bir önceki postlarımdan birindede söyledim wod geldiği için sıra var 1-2 haftaya düzelir demiştim düzeldide

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draenei
    Draenei's avatar
    Erkek

bence en iyisi knight Private serverler :D

oyuna gir direk 80 lvl

direk savaş. sıkıntı yok devam :D

oyunda karakter kas kas nereye kadar :)

Her kim ki, göz perdesini bu dünyada sadece kendi çapı kadar aralayabilir ⚡ 🌑
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ccaglayan
    Ccaglayan's avatar
    Erkek

valla bende bu aralar yeniden başlamayı planlıyorum monk açıp oynayasım var sıfırdan beraber başlayalım diyen varsa başlayalım tek başına dolanmak pek iyi olmuyor sıkıyor adamı bi yerden sonra gece akşam 7 den sonra oynarım hergün oynicak varsa haber etsin :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VEXTA
    VEXTA's avatar
    Erkek

Beyler armory linklerimizi paylaşalım birbirimizi bulmak daha kolay olur 

http://eu.battle.net/wow/en/character/xavius/Vexta/advanced

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    Ccaglayan bunu yazdı

valla bende bu aralar yeniden başlamayı planlıyorum monk açıp oynayasım var sıfırdan beraber başlayalım diyen varsa başlayalım tek başına dolanmak pek iyi olmuyor sıkıyor adamı bi yerden sonra gece akşam 7 den sonra oynarım hergün oynicak varsa haber etsin :)

bende başlayacak kişi arıyorum. beraber atabiliriz

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Forgotten One
    NigraSilva
    NigraSilva's avatar
    Erkek

Battle Chest'e indirim gelmiş 5 euro MoP dahil. https://eu.battle.net/shop/en/product/world-of-warcraft

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

Abi Level 90 Character Boost diye bihalt satıyor blizard. Direk lvl 90 oluyor karakterin. 

Ne anladım ben bu işten amk

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek
    manhyak bunu yazdı

Abi Level 90 Character Boost diye bihalt satıyor blizard. Direk lvl 90 oluyor karakterin. 

hocam o hakkı sana 1 kere veriyor ücretsiz bir şekilde zaten. istediğin bi karakteri boostlayıp 90 yapıyosun.

ama zaten son paketten sonra 90 lvl olmanında pek zaman alacağını zannetmiyorum. yani aslında olayı pekte değiştiren birşey değil.

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    manhyak bunu yazdı

Abi zaten oyunu iyi bilen bir adam 2 haftada falan 90 olur. Önemli olan item falan kasmak. 

Level boost zaten tek kullanımlık birşey. Kullanıyorsun sana don gömlek 90 lvl karakter veriyor :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

var mı başlayan wowa beyler uplayayım dedim? twisting netherdeyim.

Toplam Hit: 5657 Toplam Mesaj: 48