Wow Online Oynayanlar
-
Beyler şimdi bu oyunu oynamayı düşünüyorum malum yaz geldi can sıkıntısı arada takılırım diye
ko çok bozuldu yoksa geri dönüş yapardım ama koxper'ler mına koymuş ortalığın
şimdi bu oyun paralı imiş herhalde ayda ne kadar veriyoruz ?
kaç gb bu siteden filan indiriliyor sanırım
yeni başlarsam yardımcı olacak müridler var mı ?
vs. vs. vs.
-
20 gb oyun, patchlerle 25-30 olur. Aylık 13 Euro ilk ay bedava. Ayrıca oyuna başlarsan bırak boş zamanlarında oynamayı bağlanmaktan tuvalete gitmez oturduğun yere sıçarsın :)
(wow oynayanlar genelde boş zamanlarında yaşarlar )
Edit: Bazı yanlışlıkları düzelttim ama hala gereksiz bir faaliyet bence wow oynamak :D
-
kreyzi Alakası yok konu ile ama CZ de HF atack yapıyormu ? 8 aydır oyuna girmiyom Koxperler demişsinde CZ de HF atack yapıyorsa Guzel olur oyunun Tam icine Ederiz :)
-
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------
kreyzi Alakası yok konu ile ama CZ de HF atack yapıyormu ? 8 aydır oyuna girmiyom Koxperler demişsinde CZ de HF atack yapıyorsa Guzel olur oyunun Tam icine Ederiz :)
-----------------------------içine etmişler ben 2 yıldan fazla oldu bırakalı ben bırakırken fazla koxper yoktu olan zaten cz'de çalışmıyordu
şimdi diyorlar cz'de townun etrafı o kulelerin olduğu çıkışlar varya her birinde 1-2 koxper :D
town komple yatıyormuş :D
3ay bedava derken ciddi misin ?
bide 20gb oyun oha daha neler :|
-
Kreyzi bunu yazdı:
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------kreyzi Alakası yok konu ile ama CZ de HF atack yapıyormu ? 8 aydır oyuna girmiyom Koxperler demişsinde CZ de HF atack yapıyorsa Guzel olur oyunun Tam icine Ederiz :)
-----------------------------içine etmişler ben 2 yıldan fazla oldu bırakalı ben bırakırken fazla koxper yoktu olan zaten cz'de çalışmıyordu
şimdi diyorlar cz'de townun etrafı o kulelerin olduğu çıkışlar varya her birinde 1-2 koxper :D
Hocam 3 ay bu oyun için hiç birşey, 1-2 ayda max level a gelirsin zaten problem o değil ama epic itemler falan var onu kasmak bir ömür sürüyor zaten. Git irade sahip çık programala,müzik,spor,karı kızla falan uğraş, wowun amk. Yarın öldüğünü düşün, ow oynamadığına mı yanacaksın, bakir gebermene mi ? (vurgulama amaçıyla kullandım hocam senin özel hayatınla bir ilgisi yok) -
VBDream bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
HoLyCat bunu yazdı:
Hocam 3 ay bu oyun için hiç birşey, 1-2 ayda max level a gelirsin zaten problem o değil ama epic itemler falan var onu kasmak bir ömür sürüyor zaten. Git irade sahip çık programala,müzik,spor,karı kızla falan uğraş, wowun amk. Yarın öldüğünü düşün, ow oynamadığına mı yanacaksın, bakir gebermene mi ? (vurgulama amaçıyla kullandım hocam senin özel hayatınla bir ilgisi yok)
-----------------------------güzel yaklaşım :)
ama zaten sabah 8 akşam 6:30 işteyim gece 11-12e kadar bi vaktim kalıyor o tür şeylerle uğraşacak kafa kalmıyor zaten
karı kız meselesi basit haftasonu takılıyoruz zaten öyle ama buna bi heves ettim işte denemek için ama
20 gb uğraşılmaz ki şimdi
-
hocam öncelikle wow tamamiyle vakit işi ne kadar vakit ayırırsan o kadar iyi bi yere gelirsin. Aylık 13euro mı ne ilk ay bedava işte. 1 ayda falan 80lvl la gelirsin zaten 80 olana kadar yanında bi tanıdık falan varsa wow bilen 80 olunca hemen pug raidlere girersin. ilk hafta epic itemleri çekersin şu an epic itemlere ulaşmak çok kolay. ondan sonra üstüne başına biraz item alınca birazda raid tecrüben olunca bi guilde apply yapıp girersin. söylediğin vakitler wow oynaman için mükemmel saatlerdir piyasadaki çoğu guild o saatlerde raid yapar. zaten progress yapan bi guilde girip hardcore un tadını aldınmı bi daha bırakmazsın wow u
edit : al bide sana raidden ss vereyim bi kaç hafta öncesine ait ama olsun
-
Adamım sen ayarla kendini ben yardımcı olurum her türlü.
Özledim WoW oynamayı :(
-
-
BiUyeOlamadim bunu yazdı:
Adamım sen ayarla kendini ben yardımcı olurum her türlü.
Özledim WoW oynamayı :(
-----------------------------Tamam kuralım ekibi başlayalım akşam taksam sabaha kadar iner hepsi yarın başlarız oynamaya
-
Bi zamanlar knight oynardım vay be :| south parkın wowla ilgili bölümü geldi aklma.