Wp Konuları Tamamen Yoruma Kapatmak ( Yardımlarınız Lazım )
-
Arkadaşlar internetim çok kötü olduğu için şu anda araştırma problemi yaşıyorum.
Bir sitem var ki şu 3 gündür saatte 600 den fazla yorum atılmaya çalışılıyor.
Sitemde wp kurulu ve 3k kadar konu var tek tek yoruma kapatamam..
Toptan kapatabileceğim bir eklenti varmı yorumları?
-
-
Eklentiye gerek yok kullandığın tema klasörüne gir comments.php dosyasının içini boşalt bu yazı yorumlara kapalıdır yaz çık.
-
robottur o hocam..
"captcha" eklentisini kur bitsin
-
murdery bunu yazdı
robottur o hocam..
"captcha" eklentisini kur bitsin
Hacım işin ilgincide o captha felan dinlemiyor amk du ortalığın. hani sorun yok ama db çok fazla şişiyor ve cpu sorunu oluşacak durduk yere uğraşmak istemiyorum.
Diğer çözümleri deniyorum şu anda. Daha doğrusu denemeye çalışıyorum int. izin vermiyor :) TT net sevgilerimi fışkırtıyorum sana anladın sen.
-
tarisma kismindan filan kapatiliyor olmasi lazimdi ? bi sureligine uyelik kapatip. uye olmayan yorum yapamaz dersenisini gorur sanirim. yapabilecegimiz bisi varsa soyle
-
BarisYigit bunu yazdı
tarisma kismindan filan kapatiliyor olmasi lazimdi ? bi sureligine uyelik kapatip. uye olmayan yorum yapamaz dersenisini gorur sanirim. yapabilecegimiz bisi varsa soyle
Kafamı kaldı hiç aklıma bile gelmedi. Yorum için kullanıcılar giriş yapmalı olayını işaretlemek varken nelerle uğraşıyoruz yaw..
-
Akismet eklentisini kullansan. spam yorumların hepsini kenara ayırıyor. sonrada tek seferde silersin hepsini.