folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Wp Sitem İçin Bot Yaptırmak İstiyorum

Wp Sitem İçin Bot Yaptırmak İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuhammeT
    MuhammeT's avatar
    Erkek

ücretli ama mürid işi olacak. Uygun şekilde bot yapabilecek arkadaşlar pm atabilirmi. Detayları Görüşelim. 

Sadece bot veri çekme konusunda uzman arkadaş olursa sevinirim. Sorunlarla karşılaştıkça devamlılık olsun istiyorum çalışma konusunda.

Hangi Cennetten Geldik Bu Cehenneme
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

Merhaba bende, yeni konu açmayayım, ücreti mukabilinde, tripadvisor, booking.com, hotels.com botlarını istiyorum şöyle ki mesela , " bodrum, marmaris, çeşme kelimelerine göre o bölgedeki otelleri veya, pansiynları vs, kategoriye göre ekleyecek ", site başı fiyat verebilecek arkadaşlar varmı ? 

Bot özel alanlara yerleştirecek, içeriği ve görselleri çekip sunucuya çekecek.

Shephard tarafından 10/Haz/17 18:55 tarihinde düzenlenmiştir

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuhammeT
    MuhammeT's avatar
    Erkek

EscDewil bu islerle ugrasiyomus sanirim. Buralardaysa ilgilenebilirmi mumkunse.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Hocam aklınızdan geçen ücreti bir PM atın akabininde konuşalım. Konuşuyoruz sonra komik paralar teklif ediyorlar olan giden vakte oluyor. 

while (1<2)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuhammeT
    MuhammeT's avatar
    Erkek

Bence benim sana istedigim isi gosterip senin yapabilirim demen sonrasinda fiyat konusulmasi gerekir. Ben acik olayim. 30 liradan garantili is yapanlar var r10 da. Yani garantili derken sitedeki degisiklikler sonrasi duzeltme isini yapiyor.

Ben 50 versem sen her sorunum oldugunda bana olumlu donus yapsan yeterli benim icin.

Tabiki vericen hizmetin bokunu cikarttirmam. Yani 50 liraya 150 liralik is yap demiyorum ama isimi gerektiginde gor bende seni goreyim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    MuhammeT bunu yazdı

Bence benim sana istedigim isi gosterip senin yapabilirim demen sonrasinda fiyat konusulmasi gerekir. Ben acik olayim. 30 liradan garantili is yapanlar var r10 da. Yani garantili derken sitedeki degisiklikler sonrasi duzeltme isini yapiyor.

Ben 50 versem sen her sorunum oldugunda bana olumlu donus yapsan yeterli benim icin.

Tabiki vericen hizmetin bokunu cikarttirmam. Yani 50 liraya 150 liralik is yap demiyorum ama isimi gerektiginde gor bende seni goreyim.

krypt ın dediği komik paralar bunlar hocam :)bunlar degılse o zaman adam 2-3 tl için mı demiş oluyor komik paralar tabirini neyse (:

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    MuhammeT bunu yazdı

Burada 50 tl vermektense r10 da madem o şekilde onlara 50 tl ver hocam

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackseaboy28
    blackseaboy28's avatar
    Erkek

botextra.com da 50 liraya ozel bot (suresiz) gorunuyor hocam. ama detaylarını bilemiyorum bi bak istersen.

blackseaboy28 tarafından 10/Haz/17 23:18 tarihinde düzenlenmiştir

Mobil uygulama geliştirilir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    MuhammeT bunu yazdı

Hocam ben de açık olayım: Eğer 30 liraya bot yapıp ömür boyu destek sağlayacak adam varsa hiç uğraşma ona git.

while (1<2)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reskam
    Reskam's avatar
    Erkek

40-50 liraya bot mu yazilir ya bide olene kadar garantili emege yazik bence bu paralara bu is yapilmaz

Memento Mori
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuhammeT
    MuhammeT's avatar
    Erkek

bu is ticarettir arkadaslar. Isi yapacak kisi fiyat veremezse yaptiracakda piyasaya gore konusur. 

Acin bakin r10 a. Ben r10 a gore konustum.hepiniz biliyorsunuz r10 u.

Sizde buyurun tbt ye gore fiyat verin bende guven verirse referanslar belki 200 de veririm.

Siz fiyat vermeden benim agzimdan 200 cikmasini bekliyen yamyamlar gibi olmussunuz.

Toplam Hit: 2000 Toplam Mesaj: 13
bot wp