Wp Sitem İçin Bot Yaptırmak İstiyorum
-
-
Merhaba bende, yeni konu açmayayım, ücreti mukabilinde, tripadvisor, booking.com, hotels.com botlarını istiyorum şöyle ki mesela , " bodrum, marmaris, çeşme kelimelerine göre o bölgedeki otelleri veya, pansiynları vs, kategoriye göre ekleyecek ", site başı fiyat verebilecek arkadaşlar varmı ?
Bot özel alanlara yerleştirecek, içeriği ve görselleri çekip sunucuya çekecek.
Shephard tarafından 10/Haz/17 18:55 tarihinde düzenlenmiştir -
EscDewil bu islerle ugrasiyomus sanirim. Buralardaysa ilgilenebilirmi mumkunse.
-
Hocam aklınızdan geçen ücreti bir PM atın akabininde konuşalım. Konuşuyoruz sonra komik paralar teklif ediyorlar olan giden vakte oluyor.
-
Bence benim sana istedigim isi gosterip senin yapabilirim demen sonrasinda fiyat konusulmasi gerekir. Ben acik olayim. 30 liradan garantili is yapanlar var r10 da. Yani garantili derken sitedeki degisiklikler sonrasi duzeltme isini yapiyor.
Ben 50 versem sen her sorunum oldugunda bana olumlu donus yapsan yeterli benim icin.
Tabiki vericen hizmetin bokunu cikarttirmam. Yani 50 liraya 150 liralik is yap demiyorum ama isimi gerektiginde gor bende seni goreyim.
-
MuhammeT bunu yazdı
Bence benim sana istedigim isi gosterip senin yapabilirim demen sonrasinda fiyat konusulmasi gerekir. Ben acik olayim. 30 liradan garantili is yapanlar var r10 da. Yani garantili derken sitedeki degisiklikler sonrasi duzeltme isini yapiyor.
Ben 50 versem sen her sorunum oldugunda bana olumlu donus yapsan yeterli benim icin.
Tabiki vericen hizmetin bokunu cikarttirmam. Yani 50 liraya 150 liralik is yap demiyorum ama isimi gerektiginde gor bende seni goreyim.
krypt ın dediği komik paralar bunlar hocam :)bunlar degılse o zaman adam 2-3 tl için mı demiş oluyor komik paralar tabirini neyse (:
-
MuhammeT bunu yazdı
Burada 50 tl vermektense r10 da madem o şekilde onlara 50 tl ver hocam
-
botextra.com da 50 liraya ozel bot (suresiz) gorunuyor hocam. ama detaylarını bilemiyorum bi bak istersen.
blackseaboy28 tarafından 10/Haz/17 23:18 tarihinde düzenlenmiştir -
MuhammeT bunu yazdı
Hocam ben de açık olayım: Eğer 30 liraya bot yapıp ömür boyu destek sağlayacak adam varsa hiç uğraşma ona git.
-
40-50 liraya bot mu yazilir ya bide olene kadar garantili emege yazik bence bu paralara bu is yapilmaz
-
bu is ticarettir arkadaslar. Isi yapacak kisi fiyat veremezse yaptiracakda piyasaya gore konusur.
Acin bakin r10 a. Ben r10 a gore konustum.hepiniz biliyorsunuz r10 u.
Sizde buyurun tbt ye gore fiyat verin bende guven verirse referanslar belki 200 de veririm.
Siz fiyat vermeden benim agzimdan 200 cikmasini bekliyen yamyamlar gibi olmussunuz.