WPA Hack Bilen Müridler Yardım
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------
rido59 bunu yazdı:
hocam bende kırılmaz demedim kırmak zor dedim büyük emek sarfetmek gerek kolay bişe olsaydı herkez wpa hacklerdi yanlısmıyım :)
-----------------------------ben sana zamanında dedim backtrack olayına geçelim diye.
wpa 2 kırman zor hocam. Wpa' kırılabilir :)
-----------------------------hocam wpa yı biliyorsan anlatırmısın
-
YasamaK bunu yazdı:
Amd-x bunu yazdı:
rido59 bunu yazdı:
hocam bende kırılmaz demedim kırmak zor dedim büyük emek sarfetmek gerek kolay bişe olsaydı herkez wpa hacklerdi yanlısmıyım :)
-----------------------------ben sana zamanında dedim backtrack olayına geçelim diye.
-----------------------------bayramda boşvaktim olacak hocam rido59'la yardımcı olmaya calışırız. uyarsa.
linux'a karşı düşmanlığım var ama ne yapalım bükemediğimiz eli öpeceğiz :|
-
Linuxa Gerek Yok Zaten Wpa Kırmak için Ben Linux Tabanlı Tüm Programlara Baktım Hiç Biri Verimli Kullanılmıyor Yada işe Yaramıyor Yarasa Bile cok Uzmanlık istiyor Karmaşık Kodlar Yazmak Akılda tutmak 2 3 Pc Olması Gerekiyor Bu Yüzden Boş iş Linux Olayı Daha Kolayı Var..
-
Amd-x bunu yazdı:
YasamaK bunu yazdı:
Amd-x bunu yazdı:
rido59 bunu yazdı:
-----------------------------bayramda boşvaktim olacak hocam rido59'la yardımcı olmaya calışırız. uyarsa.
linux'a karşı düşmanlığım var ama ne yapalım bükemediğimiz eli öpeceğiz :|
-----------------------------HOCAM ÇOK SAOLASIN İSTERSEN BEN SANA MSN ADRESİMİ VERİYİM ORDAN BANA RAHATLIKLA ULAŞABİLİRSİN OLURMU
-
tamamdır :)
-
rido59 bunu yazdı:
-----------------------------hocam bildiğim kadarıyla wpa ile wpa2 kly hacklenmiyor urasmadım ama arastırdım yazanlarda ole ufak userler değil ama bi bilen vardır belki :)
Edit: hocam ufak bi araştırdım istersen göz at buraya :) http://murat.cesmecioglu.net/wireless-sifre-kirma-wpa/
o diilde bişiler karaladığım blogumu birilerinin okuması kadar mutluluk verici bişey yok :) -
Şu konu son 3 aydır 20.kez açılıyor ve ben üşenmeden 20.kez cevaplıyorum ama yeter artık lütfen arama yapın lütfen. 21. kez cevaplıyorum bu son arama yapmaya inanalım.
wpa cracking mümkün eğer şifre sadece sayı veya sadece harf ise 15-20dakikalık iş. GPU Wpa Crack diye googleda aratın. Ekrankartınızın hızını kullanarak saniyede binlerce şifre deneyebilirsiniz, ancak ekran kartınızın bunu desteklemesi lazım.
GPU WPA CRACK
-
NoktaliVirgul bunu yazdı:
rido59 bunu yazdı:
hocam bildiğim kadarıyla wpa ile wpa2 kly hacklenmiyor urasmadım ama arastırdım yazanlarda ole ufak userler değil ama bi bilen vardır belki :)
Edit: hocam ufak bi araştırdım istersen göz at buraya :) http://murat.cesmecioglu.net/wireless-sifre-kirma-wpa/
o diilde bişiler karaladığım blogumu birilerinin okuması kadar mutluluk verici bişey yok :)
-----------------------------google amcam saolsun hocam :D okumak guzeldir okuyom ben ya :P :D
-
iyide ben
GPU WPA CRACK i bulamıyorum nette
ayrıyetten hala bi wep şifresini nasıl kırılabileceğini anlatan olmadı :( -
hocam nasıl bulamazsın http://www.google.com.tr/#hl=tr&source=hp&biw=1143&bih=783&q=gpu+wpa+crack&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=7d1db52e984ffff8
yüzlerce site var how do gibi keywordleri kullanarak ararsanız dökümanlarda çıkıyor videolarda türkçe döküman bulamazsın türkiyeye genelde açıklar fln 2 sene sonra aks ettiriliyor bilenlerde işte 2 sene boyunca allah edaları ile dolaşıyolar etrafta
bak burda 8 dkda 9milyon şifre deniyor bu basit bi show videosu http://www.youtube.com/watch?v=lX2kEfHzPZM