WPA Kırmada Sorun [ Ubuntu]
-
ya şunu yazıyorum
sudo airodump-ng -c 1 -w wifi karşı mac -h benim mac wlan0 yazıyorum lşifre giriyorum tutmuyor :(
sorry diyor kabul etmıyor ne yapmam lazım ya..
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
ya şunu yazıyorum
sudo airodump-ng -c 1 -w wifi --bssid karşı mac -h benim mac wlan0 yazıyorum lşifre giriyorum tutmuyor :(
onu eklemen lazım hocam. bi de -c nin karşısına kanalı yazacaksın. yanlış olmasın 1. kanal pek kullanılmaz. bi de wep olmasın o :) -
MMB bunu yazdı:
HeadBanger bunu yazdı:
ya şunu yazıyorum
sudo airodump-ng -c 1 -w wifi --bssid karşı mac -h benim mac wlan0 yazıyorum lşifre giriyorum tutmuyor :(
onu eklemen lazım hocam. bi de -c nin karşısına kanalı yazacaksın. yanlış olmasın 1. kanal pek kullanılmaz. bi de wep olmasın o :)
-----------------------------aslında wpa2 veya wpa yazıyordu kanal1 deydi :))
-
monitör moduna aldın mı kartını?
bide şifre giriyorum fln demişsin ama zaten şifreyi kırmaya çalışmıyor musun? ne şifresi? -
NoktaliVirgul bunu yazdı:
bide şifre giriyorum fln demişsin ama zaten şifreyi kırmaya çalışmıyor musun? ne şifresi?
harbiden ne şifresi :| -
MMB bunu yazdı:
bide şifre giriyorum fln demişsin ama zaten şifreyi kırmaya çalışmıyor musun? ne şifresi?
harbiden ne şifresi :|
-----------------------------komutu yazdıktan sonra şifre istiyr o şifre...
evet monitörü kapattım.. hatta kendi mac imi bile değiştirdim..
bu videodakileri yazıdm o komuta kadar..
http://www.youtube.com/watch?v=6RIUOoMdkv8
-
-
http://murat.cesmecioglu.net/wireless-sifre-kirma-wpa
şurdakilere bir göz atabilir misin?
-----------------------------aynı bokum mavisi değişen bir şey yokki
-
komutun başında "sudo" var programı yönetici olarak çalıştırdığından yönetici şifresini soruyor doğru yapıyor sıkıntı yok.
Bak hocam gerix-wifi-cracker var onu kullan görsel olarak kullanırsın böyle uğraşmazsın.
-
K4R4B4S4N bunu yazdı:
komutun başında "sudo" var programı yönetici olarak çalıştırdığından yönetici şifresini soruyor doğru yapıyor sıkıntı yok.
Bak hocam gerix-wifi-cracker var onu kullan görsel olarak kullanırsın böyle uğraşmazsın.
-----------------------------onun ubuntu download u var mı ? bir tane indirmiştim bri ara sonra çalıştıramadım bir şeyler oldu kuramadım bile
edit: deb uzantılı bir tane var ama o çalısıyormu ki ubuntuda
-
ubuntu depolarında kurulumu yok. Backtrack depolarını eklemelisin ..bu sayede birçok programda eklenecek...