folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder WPA Şifreleri Kırmak İçin Tavsiyeler

WPA Şifreleri Kırmak İçin Tavsiyeler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Merhaba arkadaşlar şimdi yeni ögrendim wordlist de gerekiyormuş kırma işlemi için wordlist olmadan kıramazmıyız bide bana usb den laptop da ve normal pc de kullanabileceğim bi wireles kart tavsiye edermisiniz sağlıklı olurmu ben çok ugraştım ama station adresini bulamadım nedense :S kartımda sorun war heralde laptopun kendi kartında bazı sorunlar oldu ne önerirsiniz wordlist siz bir şekilde hackliyemezmiyiz bide handsnake olayıda olmadı :S 3-4 saat pc i açık bırakdım olmadı :S

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

gpu ile kırabilirsin, 

bilindik wordlist ile şifre kırmalarda saniyede 20-30 şifre denenirken güçlü bir "gpu" ile saniyede 2000 şifre denendigini okudum.

gpu wpa crack yazarsan googlea gerekli bilgiye ulaşırsın

"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Allura bunu yazdı:
    -----------------------------

gpu ile kırabilirsin, 

bilindik wordlist ile şifre kırmalarda saniyede 20-30 şifre denenirken güçlü bir "gpu" ile saniyede 2000 şifre denendigini okudum.

backtrack la kırmak için metod lazım bide kart önerirmisiniz bu işler için wireles cart ve anten alsam mahlaenin diğer ucundakileride hackliyebvilirmiyim :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

High Power cihaz alabilirsin Tavsiye Ederim 50 Tl civari Laptop Üzerindekinden KAt Kat iyidir Wordlistsiz Wpa Kırmıyor Wordlistsiz Bir Sistem Var Brute Force Yapan ama Şifreyi Buluyor Mu diye O Kadar Uzun Denemedim. o  yüzden Wordlist ile Devam

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ottomanmurat bunu yazdı:

High Power cihaz alabilirsin Tavsiye Ederim 50 Tl civari Laptop Üzerindekinden KAt Kat iyidir Wordlistsiz Wpa Kırmıyor Wordlistsiz Bir Sistem Var Brute Force Yapan ama Şifreyi Buluyor Mu diye O Kadar Uzun Denemedim. o  yüzden Wordlist ile Devam

şimdi fazla anlamıyorum bu işten bu zımbırtıyı aldıgımda hackliyebilirim değilmi 10 tane bağlantı warda burada yani hiç olmadı 1 tanesini düşürebilirim değilmi

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    elcomsoft gpu kullanan bir bruteforce aracı üretmişti
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

Explosive bunu yazdı:
    Allura bunu yazdı:

gpu ile kırabilirsin, 

backtrack la kırmak için metod lazım bide kart önerirmisiniz bu işler için wireles cart ve anten alsam mahlaenin diğer ucundakileride hackliyebvilirmiyim :D

Kardeş Sen önce Yakınındakini Hackle Ondan Sonra Mahalleenin Öbür Ucundakini Hayalci Olmak Lazım Ama Uçmamak Lazım Zor Bu işler iyi Bilirim Sabır ister Emek ister Beyin ister..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

Explosive bunu yazdı:
    ottomanmurat bunu yazdı:

şimdi fazla anlamıyorum bu işten bu zımbırtıyı aldıgımda hackliyebilirim değilmi 10 tane bağlantı warda burada yani hiç olmadı 1 tanesini düşürebilirim değilmi

Eğer Şimdiki Sistem ile görebiliyorsan agları varsa sinyal seviyesi 30 40 lar civari wep varsa kırabilirsin yardim edebilirm..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ottomanmurat bunu yazdı:

Explosive bunu yazdı:
    ottomanmurat bunu yazdı:

Eğer Şimdiki Sistem ile görebiliyorsan agları varsa sinyal seviyesi 30 40 lar civari wep varsa kırabilirsin yardim edebilirm..

hocam wep war 5 tane felan yardım edersen çok makbule geçer bu arada Backtrack c le d yi gitti yedekler :D nasıl kırıcam yardım edermisin şuanki makine çekiyor

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    ottomanmurat bunu yazdı:

Wordlist ne brute force ne? ikisi aynı değil mi onların???
    Backtrack'ten uyumlu kartla ağdan paket toplayıp aircrack,kismet,airmon vs.. ismini tam hatırlamadığım dalgalarla olmuyormuydu bu iş?

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

Wordlist Diyelim Bir txt Dosyasi Var içine şife Olabilecek Rakamları Sayıları Yaziyorsun mesela 1234567890 ottomanmurat ahmet mehmet gibi

brute force ise program kendi içersinde deniyor yani diyelim 1 den başlasın 9 akadar tarasin içinde 1 den 9 a olabilecek tüm olasiliklar olur bunu wordlist ile de yapabilirsin ama 1 den 9 a bir wordlist 1 saatten fazla yada az zaman ile txt dosyasina yazar bu da 10 20 gb gibi yada aşşagi yukarı yer kaplar bunu programa atarak aircrack win gibi elcomsoft gibi yakaladıgın handshake de arar şifreleri buldumu size gösterir windows ortamında bunlar wpa da olur

wep de ise brute forcu kendi vardir vede bu brute force ihtimalleri kisitlidir yani sadece sayi koyabiliriz şifrelere 30 40 50 hane bir şifre koysanız bile brute force yontemi ile program bunu 5 dakika da kırar yeterki adam o anda nette olsun film felan izledi mi daha kolay olur...

Toplam Hit: 5054 Toplam Mesaj: 20