WPS PIN Wireless Auditor. V1.0
-
Bilgisayardan nasil girecegiz bu wps sifresi ile
-
Holyzone bunu yazdı
direk pin kodunu vermez ki :|
Direk pin veriyor benim telde ama şifreyi nasıl öğrenicem onu bilmiyorum.
-
çizik
-
ayhun bunu yazdı
Eğer wireless kartın destekliyorsa xiaopan ile şifreyi öğrenebilirsin. Benimkini tanımadığı için başka yollar arıyorum şu an.
-
Kablonetin modemleri wps leri destekliyor iyiki bu gün wps i kaldırmışım :D
-
qoqo bunu yazdıayhun bunu yazdı
Eğer wireless kartın destekliyorsa xiaopan ile şifreyi öğrenebilirsin. Benimkini tanımadığı için başka yollar arıyorum şu an.
haci bu bruteforce teknigi ile buluyor demi? saniyorum baska secenekte yok
-
hocam verdiği pin modemin default pini oluyo. o pini reavere yazarsanız büyük ihtimal hiç beklemeden modemin şifreyi alırsınız
-
ayhun bunu yazdıqoqo bunu yazdıayhun bunu yazdı
haci bu bruteforce teknigi ile buluyor demi? saniyorum baska secenekte yok
tam emin değilim ama benim bildiğim brute force değil bunun yöntemi. Handshake tarzı bi yöntem sanırım. Aslında wps destekli modeme pin sayesinde bağlanarak sana çok kısa bir sürede wireless şifresini veriyor. Ama o pini bulana kadar da handshake leri topluyor diye biliyorum. Bu programda ise sanırım modemlerin çoğunun default pinleri yüklü ve bize anında verdiği pinler de bu default pinler. Tabi bu benim düşüncem çok detaylı incelemedim programı.
-
OttomanSlap bunu yazdı
hocam verdiği pin modemin default pini oluyo. o pini reavere yazarsanız büyük ihtimal hiç beklemeden modemin şifreyi alırsınız
tabi bunun için öncelikle reaver destekli bir wireless kartına sahip olmak lazım. Mesela benim laptop ta beini canavar gibi çalışırken reaver ve türevler mesela xiaopan da wireless kartımı tanımıyor. Maalesef ya gidip sadece bir kaç kez kullanacağım bi alfa 2w anten alacağım yada başka bi laptop ile deneyeceğim.
-
OttomanSlap bunu yazdı
verdiği pini reavera yazdığımızda direk şifreyi veriyor önemli olan telden halletmek bunu aslında çoğu android romlarda falan wps girebiliyoruz direk kablosuz alanda olmadığında ne yapcaz onu bulmamız gerekiyor