Wupload Rapidshare Gibi Sitelerde Hız Artması
-
Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------skzt bunu yazdı:
-----------------------------OdiN bunu yazdı:
-----------------------------Milletin bu konuşmalarını gördükçe hoşnut olmadığım 8 mbit internetimin olmasına ve 900 kb dan aşağı inmeyen downlaod hızıma minnettar kalıyorum :)
-----------------------------oooo 8mb hocam daha ne istiyorsun onu bulamayanlarda var :)
-----------------------------biz alıştık 8mbit e yavaş geliyor 20 mbit fiberoptik gelse diye dua ediyoz :D
-----------------------------
Süper online bi gelse bizim siteye bende geçeceğimde işte 8 le devam etmeye çalışıyoruz -
Saniyede 24kbla gece gündüz açık bıraktığım pc ile download yapmaya çalıştığım günleri hatırlıyorum,şimdi ise 8mbit hızı beğenmiyorum.İnsanoğlu çok nankör be arkadaş...
-
tasslehoff bunu yazdı:
-----------------------------Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------skzt bunu yazdı:
-----------------------------OdiN bunu yazdı:
-----------------------------Milletin bu konuşmalarını gördükçe hoşnut olmadığım 8 mbit internetimin olmasına ve 900 kb dan aşağı inmeyen downlaod hızıma minnettar kalıyorum :)
-----------------------------oooo 8mb hocam daha ne istiyorsun onu bulamayanlarda var :)
-----------------------------biz alıştık 8mbit e yavaş geliyor 20 mbit fiberoptik gelse diye dua ediyoz :D
-----------------------------
Süper online bi gelse bizim siteye bende geçeceğimde işte 8 le devam etmeye çalışıyoruz
-----------------------------durmayın geçin fiber 20mbit ile 2.5 / 2.4 görüyorum :)