Www.Bjkbook.Com Açıldı Amaaa
-
HannibALgan ve bir çok Beşiktaşlı müridin emek verdiği site olan www.bjkbook.com sitesi açılmıştır
ancak maddi güçlüklerden dolayı istenen script veya tema uygulanamadığından siteyi ben feysbuka yönlendirdim
şimdi bu script işinden çakan arkadaşlar varsa iletişime geçsinler benimle zira en uygun ve özgün script için helalinden bi 100 tl çalışır sanırım anlaşılmıştır
-
social engine kullanacaksın en iyiyi baya gelişmiş bir sicript null olarak dağıtılıyor al kullan baktın para kazanıyorsun bir lisans alırsın olur biter. temaları falanda mevcut
-
x-files bunu yazdı:
-----------------------------
social engine kullanacaksın en iyiyi baya gelişmiş bir sicript null olarak dağıtılıyor al kullan baktın para kazanıyorsun bir lisans alırsın olur biter. temaları falanda mevcut
-----------------------------başkan bende işte bu işi yapacak olana diyorum zaten, kendim pek anlamaz bu dalgalardan bilen anlayan varsa destek olsun bizde gücümüz çerçevesinde destek çıkalım diyore
-
keşke facebook hayran sayfası filan açıp oraya yönlendirseydin
-
FOXXLY bunu yazdı:
keşke facebook hayran sayfası filan açıp oraya yönlendirseydin
-----------------------------tamamdır :D
http://www.facebook.com/pages/bjkbookcom/163500480398388?sk=wall
-
Hocam Kedndinin uğraşıp kurman daha iyidir. ileride olacak sıkıntılarda eklemelerde kendin halledersin
-
GoldenBoy bunu yazdı:
Hocam Kedndinin uğraşıp kurman daha iyidir. ileride olacak sıkıntılarda eklemelerde kendin halledersin
-----------------------------uygun scripti falan bulsam kurarım da onla ilgili problem var zaten amk uygun arkadaşlık scriptleri var bir kaç tane ama onlarda da ayarlamaları istediğimiz gibi yapamıyoruz. bilgi ve birikim yeterli değil
-
yukarı
-
arayışımız devam ettiğinden, up up up
-
Bjkbook sitesini forum yap ? Vbulettin smf mybb kurabilirsin editlemeside kolaydır.
-
Maddox bunu yazdı:
Bjkbook sitesini forum yap ? Vbulettin smf mybb kurabilirsin editlemeside kolaydır.
-----------------------------hocam forzabesiktas.org varken kimse bu forma gelmez düşündüğümüz format arkadaşlık sitesi veya sosyal ağ olayı