Www.Chattchitto.Com Davetiye Gönderilir.
-
Chattchitto forum tabanlı bir torrent sitesidir. Torrent paylaşımlarında şu ana dek hiç virüsle karşılaşmadım. Güncel programlar , filmler , Mac için uygulamalar vs mevcuttur. Torrent in yanı sıra hotfile-rapidshare-fs gibi sitelerden de paylaşımlar yapılmaktadır.
İsteyene bu başlık altından davetiye atabilirim.
-
çok teşekkür ederim.
-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------
Headhunterz bunu yazdı:
Chattchitto forum tabanlı bir torrent sitesidir. Torrent paylaşımlarında şu ana dek hiç virüsle karşılaşmadım. Güncel programlar , filmler , Mac için uygulamalar vs mevcuttur. Torrent in yanı sıra hotfile-rapidshare-fs gibi sitelerden de paylaşımlar yapılmaktadır.
İsteyene bu başlık altından davetiye atabilirim.
-----------------------------sana zahmet bi tane alabilirmiyim hocam.
-----------------------------Mailini kontrol et hocam.
-
hocam emailimi pm ile gonderiyorum umarim bana da gonderirsin
-
geniuss bunu yazdı:
hocam emailimi pm ile gonderiyorum umarim bana da gonderirsin
-----------------------------The e-mail was successfully sent to your friend. If he did not receive the E-mail please ask him/her to check the Spam/Junk Folder.
Dipnot: En son geniuss a yolladım. You have to wait 2:29 minutes until you can send another e-mail to a friend of yours. diyor hocalar 2.30 saat arayla yollayabiliyorum sanrım. İsteyenler bu başlık altından veya pm le ulasırlar. Hakkım yettiği kadar gönderirim. Şimdilik bu kadar.
Edit: İngilizcem e sıcayım minutes diyormus ahah isteyen olursa ulassın hocalar bana.
-
Yeni konu açmak istemedim. Bu başlık altından Demonoid davetiyesi de gönderebilirim isteyen arkadaşlara
-
Headhunterz bunu yazdı:
Yeni konu açmak istemedim. Bu başlık altından Demonoid davetiyesi de gönderebilirim isteyen arkadaşlara
-----------------------------pm attım kardeş
-
Headhunterz bunu yazdı:
-----------------------------Yeni konu açmak istemedim. Bu başlık altından Demonoid davetiyesi de gönderebilirim isteyen arkadaşlara
-----------------------------Ben de alabilir miyim Demonoid, tesekkurler.
...
-
sana zahmet bende alayım bi tane :)
-
varsa alayım hocam
thin@hotmail.com.tr adresine yolalyabilirsin ... -
hiç kaçırmam :D