Www.Dhgate.Com
-
Antikilller bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Antikilller bunu yazdı:
-----------------------------
çin malı tlfonları sağlammı 1 haftada elimizde kalmasın garantisi varmı görmedim
-----------------------------hoca ne garantisinden bahsediyon sen :) tövbe tövbe
-----------------------------hocam niye garantili olanları var senin dünyadan haberin yok uçmuşun sen
-----------------------------hoca tr de ithalaçı firması bulunmayan hiç. bir çin malının garantisi yoktur
bilmiyosun konuşuyosun ya :)= zaten yasak olarak firma olmadan içeri sokulması satılması yasak vergi vermesi lazım elden satış olmaması lazım
ayrıca mesela nokia telefon getirdin yada başka bişi yurt dışından servise verdiğinde garanti kapsamındamı değilmi tamir felan için firma bunu biz ithal etmemişiz diyo
Tr de satılan çin mallarının hepsi firmalar aracılı ile tr ye gelir vergileri ödenir varsa ödemeyen firma göster bana 1 yazı ayzayım bağlı bulunduğu defterdarlığa hoplatı versinler :)
ayrıca siteden gelenler farklı yoldan geliyo gümrük vergisi bi girerse bunlara mecbur her girişin bir çıkışı olacağından 3 misline gelir sana
anladınmı çocuk :)
-
burdan 1 kere alışveriş yaptım.o zaman paypal destegi vardı.şimdi kalkmış paypal.ürün o zamanlar 20 günde falan gelmişti.