Www.E-Veteriner.Net Açıldı / Online Veteriner Kaynağımız
-
Tema güzel olmamış insanın içini bunaltır. Böyle daha sade bir şeyler kullansan daha iyi.
-
yeni logoyla beraber temayı da uygunlaştıracağım. sitede logo olmadığı için saçma gözüküyor. yeni logo yeni tema ;)
-
Veteriner hanginiz?
-
karatahta bunu yazdı:
-----------------------------
Veteriner hanginiz?
Bildiğin üzere ikimizde veteriner değiliz.. Veterinerimiz Matematik1'dir .. Soruları kendisi cevaplayacaktır.. -
hayırlı olsun, SMF tercihiniz iyi olmuş. Gerçekten çok güzel modifikasyonları olan bir sistem.
-
Oncelikle hayirli olsun..
Siteye biraz daha konuyla icli disli bir tema ya da ses eklenebilir..Mesela acildiginda kedi kopek gelse ustumuze filan..:)
Sonra E-Veteriner degilde e-Veteriner olsa daha iyi gibi olurdu sanirim.. e-Devlet'ten dolayi soyluyorum ya da e-Konsolosluk'tan dolayi..
Gerisi iyilik guzellik..
-
DawnOfDarkness bunu yazdı:
Oncelikle hayirli olsun..
Siteye biraz daha konuyla icli disli bir tema ya da ses eklenebilir..Mesela acildiginda kedi kopek gelse ustumuze filan..:)
Sonra E-Veteriner degilde e-Veteriner olsa daha iyi gibi olurdu sanirim.. e-Devlet'ten dolayi soyluyorum ya da e-Konsolosluk'tan dolayi..
Gerisi iyilik guzellik..
Dediklerini yapıcaz Hocam açtığımız 2 3 gün oldu daha yeni ve vakti var.. Ayrıca E- veteriner değil e harfi küçük.. -
Smirnoff bunu yazdı:
karatahta bunu yazdı:
Veteriner hanginiz?
Bildiğin üzere ikimizde veteriner değiliz.. Veterinerimiz Matematik1'dir .. Soruları kendisi cevaplayacaktır..
-----------------------------Free_Mans'i tanımıyorum, hayırlı olsun.
-
Tayok bunu yazdı:
Veteriner hekimlerin en sinir olduğu laf kendilerine veteriner denmesi. (hayvan)
Ama hayırlı olsun :D
baytar değilmiydi o laf -
karatahta bunu yazdı:
Smirnoff bunu yazdı:
karatahta bunu yazdı:
Veteriner hanginiz?
Bildiğin üzere ikimizde veteriner değiliz.. Veterinerimiz Matematik1'dir .. Soruları kendisi cevaplayacaktır..
-----------------------------Free_Mans'i tanımıyorum, hayırlı olsun.
-----------------------------:))