Www.Hackhaber.Com Hacked !
-
yaw bi baktım herkeş hackhaber felan dio girdim ilk başta fikren güzel geldi ama baktım ki ne yönetimde sağlam adam var ne haberler haber. adam massdeface yapmış eleman coştu diye haber ediyorlar. birde haberlerde kullanılan dil o kadar berbatki türkçe olduğuna bin şahit gerek
onun yanı sıra metehanmıdır nedir adminleri ekledim konuşim tavsiye verim dedim adamın dövmediği kaldı bide taşak geçiyor elemanımız -
sql inj. kodları vardır ellerinde google arat aha burda varmış dene indi...sanırım bundan ibaret...
-
kardeşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş hack aleminde senin siten benim sitem yok hackler heckler benim sitemi adam host dan girdi hackledi ama benim siteden açık bulmadı hostdan buldu ben ne yatım adamı buldum tebrik ettim :))
hackhabere söylemiştim 3-4 ay önce açık var diye kapattık biz dediler ben ne edem artık :) -
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
kardeşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş hack aleminde senin siten benim sitem yok hackler heckler benim sitemi adam host dan girdi hackledi ama benim siteden açık bulmadı hostdan buldu ben ne yatım adamı buldum tebrik ettim :))
hackhabere söylemiştim 3-4 ay önce açık var diye kapattık biz dediler ben ne edem artık :)
-----------------------------
ulan ne sahtekar herifsin sen bana akıl vermeyemi geldin sitede admin olmak isitorum dsiemi gelsin sahtekar..
bi de biri sql den bahsetmiş.hostularla bizi hackleyenler ortak cıktı cukurovahost tamammı ole sql falan atıp tutmadan konusmayın.sitede ne kadar sql acıgı var nukedx e sorun.a.k. arkamızdan neler atıp tutmuslar lan . . .
Toplam Hit: 6239 Toplam Mesaj: 25