Www.Hackhaber.Com Hacked !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    yaw bi baktım herkeş hackhaber felan dio girdim ilk başta fikren güzel geldi ama baktım ki ne yönetimde sağlam adam var ne haberler haber. adam massdeface yapmış eleman coştu diye haber ediyorlar. birde haberlerde kullanılan dil o kadar berbatki türkçe olduğuna bin şahit gerek

onun yanı sıra metehanmıdır nedir adminleri ekledim konuşim tavsiye verim dedim adamın dövmediği kaldı bide taşak geçiyor elemanımız

kendinize ayığ olunuz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ParK
    ParK's avatar
    Erkek
    sql inj. kodları vardır ellerinde google arat aha burda varmış dene indi...sanırım bundan ibaret...

think what u have,then think what can u do with "em and choose the easiest way for you ,do something..u will grab the success! ParK
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    kardeşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş hack aleminde senin siten benim sitem yok hackler heckler benim sitemi adam host dan girdi hackledi ama benim siteden açık bulmadı hostdan buldu ben ne yatım adamı buldum tebrik ettim :))

hackhabere söylemiştim 3-4 ay önce açık var diye kapattık biz dediler ben ne edem artık :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metehan
    Metehan's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------
    kardeşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş hack aleminde senin siten benim sitem yok hackler heckler benim sitemi adam host dan girdi hackledi ama benim siteden açık bulmadı hostdan buldu ben ne yatım adamı buldum tebrik ettim :))

hackhabere söylemiştim 3-4 ay önce açık var diye kapattık biz dediler ben ne edem artık :)

-----------------------------

ulan ne sahtekar herifsin sen bana akıl vermeyemi geldin sitede admin olmak isitorum dsiemi gelsin sahtekar..
    bi de biri sql den bahsetmiş.hostularla bizi hackleyenler ortak cıktı cukurovahost tamammı ole sql falan atıp tutmadan konusmayın.sitede ne kadar sql acıgı var nukedx e sorun.a.k. arkamızdan neler atıp tutmuslar lan . . .

HackHaber . Com
Toplam Hit: 6238 Toplam Mesaj: 25