Www.İbneyiz.Biz
-
Yapanın Allah ına kurban ne guzel yapmış aslında sitenin adı bizibneyiz değil bizpiciz olsa daha güzel olurdu veya bizosbucocuguyuz.com felan yanı
-
şarkı harbi manyak ya
-
Arkadaşlar böyle Siteelre Destek verelim şu şerefsiz pkk yı internetten indielim şimdi izim türk lamerin biri gider o siteye index atar sonra türk bayrağı koyar ben hackerım deer bırakalım artık bu işleri destek verelim bu siteye
-
çok guzel yapmışlar.
hakkımızda kısmında ''gerçek pkk siteleri ile dalga gecioruz. kürtçe bölümümüzde resimlerle ....bişeyler.... anlatıyoruz'' falan dio. kürtçe bölümü bulamadım. ing. bölümü var.
-
bu siteyi yapanlar pkk lı lar değil pkk taraftarı olmayanlar yani pkk yı sevmeyenler bir pkk lı kendini küçük düşüremez pkk lı değil hiç kimse düşüremez.
-
eee tmmda aksini kim iddaa etti?:)
-
helal olsun iyi got etmişler pkklıları hele o bastaki resime taptım aq :) iki piç yanyana..yanda da ibneyiz biz ibaresi :D
-
bu adamların ellerinden öpmek lazım
-
gazeteye felan ilan vereceksin süper olur ya. adamlar üşenmemiş yapmışlar ama helal olsun walla
-
eski bi topic galiba da ben yeni gördüm malum büyük site tahribat.
Öncelikle bu sitenin topicini buraya koyan arkadaşı tebrik ediyorum helal olsun süper bir site ki
http://www.ibneyiz.biz/hakkimizda.html
Sayfasını okumadan önce karar vermesinkimse diyorum....
Ayakta aklışlıyorum bu siteyi yapanları...
Toplam Hit: 8548 Toplam Mesaj: 25