Www.İfttt.Com Her İşinizi Gören Site.
-
www.ifttt.com API ler üzerinden çalışan sosyal platformlardan güç alan , web üzerinde neredeyse her işinizi görecek bir site.
Neler var mesela ?
Facebook ta biri sizi etiketledi , o resmi indirip sizin dropboxunuza yükleyebilir veya google drive a.
RRS destekli sitelerde yeni bir konu açıldı ise (sizin istediğiniz kriterlerde) site email atabilir , size sms atabilir , konuyu kopyalayıp sizin adınıza post atabilir.
Blogger veya Wordpress web siteniz varsa açtığınız konuları Tumlr , Twitter , Blogger , Wordpress , Facebook , Google plus vb. platformlarda paylaşabilir resimleri upload edebilir.
Yarın ki hava durumunu size sms atabilir. yada eposta yada duvarınızda paylaşabilir.
Facebook ve başka platformlara upload ettiğiniz resimleri sizin için depolar arşivler veya gönderir.
Başkalarının size yaptıgı veya sizin yaptıgınız yorumları evernote a kopyalayabilir.
Kombinasyon sayısı yüzlerce ,ve giderek artmakta site de her gün daha çok geliştirildiği için platformlar arası ve dışı yapabileceğiniz işlevde artmakta.
başlangıç için ipucu arıyorsanız 2 kaynak
http://www.webrazzi.com/2013/10/03/ilginizi-cekebilecek-10-ifttt-recetesi/
https://eksisozluk.com/ifttt--2696276?nr=true&rf=if%20this%20then%20that
-
NOT : Şuanda servis ücretsiz ve BETA fakat ben kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşatmadı.
Not 2 , sosyal medya da 15dk da bir sanırım postları kontrol ediyor manuel olarak check diyip hemen baktırabilirsiniz.
not 3, biraz gecikme olsada sorunsuz atıyor postlar.
not 4 : Henüz sadece ingilizce destekliyor
not 5 : borsa kanallarını da takip ettirebiliyorsunuz.
Şuan destekli 72 kanal var (platform ) bu 72 kanalı birbiri ile eşleyebilirsiniz bazıklarının simgesi gözükmesede ismi yazıyor lütfen resme tıklayınız büyüyecektir.
PanxeR tarafından 30/Eki/13 13:31 tarihinde düzenlenmiştir -
PanxeR bunu yazdı
NOT : Şuanda servis ücretsiz ve BETA fakat ben kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşatmadı.
Not 2 , sosyal medya da 15dk da bir sanırım postları kontrol ediyor manuel olarak check diyip hemen baktırabilirsiniz.
not 3, biraz gecikme olsada sorunsuz atıyor postlar.
not 4 : Henüz sadece ingilizce destekliyor
not 5 : borsa kanallarını da takip ettirebiliyorsunuz.
Şuan destekli 72 kanal var (platform ) bu 72 kanalı birbiri ile eşleyebilirsiniz bazıklarının simgesi gözükmesede ismi yazıyor lütfen resme tıklayınız büyüyecektir.
Pocket uygulamasıyla senkronize ederseniz internetin olmadığı yerdelerde bile RSS ekli haberleri takip edebilirsiniz misal ben öyle yapıyorum, yazı karakterinide istediğiniz gibi gözü yormiyacak şekilde ayarlarsanız keyifli bir şekilde RSS'i iftt ye kayıtlı olan tüm haber, bilişim, oyun gibi yenilikleri internet olmadan takip edebilirsiniz.
-
Mökembelmiş.
-
-
çok beğendim. harkulade
-
facebook authenticationda istemediği yetki kalmadı amk. merak ettim test edelim ama
-
cemnet bunu yazdı
facebook authenticationda istemediği yetki kalmadı amk. merak ettim test edelim ama
hocam sitenin yapmadıgı şey yokki sen ne yapabiliyorsan aynılarını otomasyona bagliyor.
-
angels_demos bunu yazdı
çok beğendim. harkulade
-
Site cok basarili. Domain de bir o kadar guzel olabilirdi hocam yanlis anlamada domain olmamis ggibi :s
-
SpectatorX bunu yazdı
Site cok basarili. Domain de bir o kadar guzel olabilirdi hocam yanlis anlamada domain olmamis ggibi :s
hacım site zaten tutmuş bir site premium özelliği ekleyecekler yakında ama ne gibi özellikler olur bilmiyorum mesela freelere 5 premiumlara 30 aktivite sınırı olabilir gibi geliyr bana.
site benim deil malesefki keşke olsa , domainin bir anlamı vardır pek taktıklarını da sanmıyorm ama :)