folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Www.Ntxsoft.Com (Adım Adım C Öğrenmek İsteyenler İçin...)

Www.Ntxsoft.Com (Adım Adım C Öğrenmek İsteyenler İçin...)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek
    www.ntxsoft.com adresine bugünden itibaren düzenli olarak C dersleri eklenecektir. Derslerin hepsi benim tarafımdan oluşturuluyor ve anlaşılacak en basit şekilde anlatmaya çalışıyorum. Şimdiden ilk dersi hazırladım. Yeni dersler en geç bir hafta içinde eklenecek. Yeni bir proje kafamdaki. Daha tasarımı bitiremedim o da bitsin C öğrenmiyen kalmıyacak. :)

enginkirmaci.com | Kişisel web sitesi, uyetakip.com | Ücretsiz Üye Takip Programı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Misanthrope
    Misanthrope's avatar
    Erkek
    printf("Hello Worldn");

hoca kolay gelsin.. arada slash i unutmussun:) "\n"

Was mich nicht umbringt,macht mich stärker! Nietzsche
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek
    ellerıne sağlık hocam ben senın derslerının devamını beklıyorum emegın ıcın tesekkur ederım :)

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek

İlgin için teşekkürler ama zaten biliyodum onun öyle olduğunu. oo hata benden kaynaklanan bişey deil. Sorun şu ki kullandığım belgeleri eklememi sağlıyan cutenews slash ları siliyo. onları kod olarak algıyor sanırım. Baştanda söylediğim gibi site yapım aşamasında daha bazı aksaklıklar olabilir. O sorunu en kısa sürede çözeceğim.

enginkirmaci.com | Kişisel web sitesi, uyetakip.com | Ücretsiz Üye Takip Programı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek
    ILKER06 bunu yazdı:

ellerıne sağlık hocam ben senın derslerının devamını beklıyorum emegın ıcın tesekkur ederım :)

Son sürat devam edicek merak etmeyin. Şu site hemen bitse direk derslere yönebileceğim fakat site zorluyo biraz.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

hocam gec olsunda guc olmasın yeterkı tam anlamıyla faalıyete gecsın bız yada sahsen ben beklerım cunku uzun zamandır boole bısıı beklıyorum bulundugum yer sebebıyle  kıtap falan alamıyorum bu sahsen benım ıcın buyuk bı fırsat hocam sana kolay gelsın hocam

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek

Yeni tasarımımızla ve yeni bir dersle yayın yapmaktayız. Bilgilerinize

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek
    saol bilader takip etmeye çalışırım geriden gelirim ben biraz daha bişler kapalım :)

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Türk internetinde pkk sitelerini heklemeye çalışanlar kadar böyle kafası çalışıp bir işe adam gibi bir işe yarayan arkadaşları görmek hoş,fakat anlayamadığım nokta takıldığım daha doğrusu eğitim verecek kadar c biliyormusun hoca?

Olayın nedir yani?

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kozanaybar
    kozanaybar's avatar
    Homo
    eğer sizin yaşınızın 18 büyük mü küçük mü olduğunu söyleyecek.==> ne demek :)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek
    kozanaybar bunu yazdı:

eğer sizin yaşınızın 18 büyük mü küçük mü olduğunu söyleyecek.==> ne demek :)

walla ne yazmışım öyle. Otobüste yolculuk yaparken hazırladım. Saol walla yoksa farketmezdim :D

Toplam Hit: 2758 Toplam Mesaj: 12