Www.Ntxsoft.Com (Adım Adım C Öğrenmek İsteyenler İçin...)
-
www.ntxsoft.com adresine bugünden itibaren düzenli olarak C dersleri eklenecektir. Derslerin hepsi benim tarafımdan oluşturuluyor ve anlaşılacak en basit şekilde anlatmaya çalışıyorum. Şimdiden ilk dersi hazırladım. Yeni dersler en geç bir hafta içinde eklenecek. Yeni bir proje kafamdaki. Daha tasarımı bitiremedim o da bitsin C öğrenmiyen kalmıyacak. :)
-
printf("Hello Worldn");
hoca kolay gelsin.. arada slash i unutmussun:) "\n"
-
ellerıne sağlık hocam ben senın derslerının devamını beklıyorum emegın ıcın tesekkur ederım :)
-
İlgin için teşekkürler ama zaten biliyodum onun öyle olduğunu. oo hata benden kaynaklanan bişey deil. Sorun şu ki kullandığım belgeleri eklememi sağlıyan cutenews slash ları siliyo. onları kod olarak algıyor sanırım. Baştanda söylediğim gibi site yapım aşamasında daha bazı aksaklıklar olabilir. O sorunu en kısa sürede çözeceğim.
-
ILKER06 bunu yazdı:
ellerıne sağlık hocam ben senın derslerının devamını beklıyorum emegın ıcın tesekkur ederım :)
Son sürat devam edicek merak etmeyin. Şu site hemen bitse direk derslere yönebileceğim fakat site zorluyo biraz. -
hocam gec olsunda guc olmasın yeterkı tam anlamıyla faalıyete gecsın bız yada sahsen ben beklerım cunku uzun zamandır boole bısıı beklıyorum bulundugum yer sebebıyle kıtap falan alamıyorum bu sahsen benım ıcın buyuk bı fırsat hocam sana kolay gelsın hocam
-
Yeni tasarımımızla ve yeni bir dersle yayın yapmaktayız. Bilgilerinize
-
saol bilader takip etmeye çalışırım geriden gelirim ben biraz daha bişler kapalım :)
-
Türk internetinde pkk sitelerini heklemeye çalışanlar kadar böyle kafası çalışıp bir işe adam gibi bir işe yarayan arkadaşları görmek hoş,fakat anlayamadığım nokta takıldığım daha doğrusu eğitim verecek kadar c biliyormusun hoca?
Olayın nedir yani? -
eğer sizin yaşınızın 18 büyük mü küçük mü olduğunu söyleyecek.==> ne demek :)
-
kozanaybar bunu yazdı:
eğer sizin yaşınızın 18 büyük mü küçük mü olduğunu söyleyecek.==> ne demek :)
walla ne yazmışım öyle. Otobüste yolculuk yaparken hazırladım. Saol walla yoksa farketmezdim :D
Toplam Hit: 2759 Toplam Mesaj: 12