Www.Realaslan.Com Defaced :D
-
oke defaced yazdım bide
http://www.realaslan.com/forum.asp
Sayfa görüntülenemiyor
Ulaşmaya çalıştığınız sayfada bir sorun var ve görüntülenemiyor.
--------------------------------------------------------------------------------
Lütfen bunları deneyin:
www.realaslan.com Giriş sayfasını açıp ardından istediğiniz bilgiye giden bağlantıları arayın.
Yenile düğmesini tıklatın veya daha sonra yeniden deneyin.
Internet'te bilgi aramak için Ara'yı tıklatın.
İlgili sitelerin bir listesi için görebilirsiniz.
HTTP 500 - İç sunucu hatası
Internet Explorer
2nci hata
Microsoft JET Database Engine error '80004005'
Unspecified error
/ust.asp, line 25
Db değişiyo yani index kalkıyo =( -
Bak orada ne yazıyor? İyi akşamlar ua1905 vs.. Bu ne demek sen kendi account un ile post yapıp html kodu ile yönlendirmişsin. :) Yani orada admin paneli falan yok.. Basit bir yönlendirme işlemi
Adamlar db yi halledip atacaklar yine. Adam gibi kodlama olmadığı için böyle işlemleri yiyor kodlama. Sen buna hacked dersen eğer gülerler hojam. Deface bile sayılmaz. Bu arada galatasarylı olmanın bununla bir alakası yok.) -
ben üyeliğin şifresini elegeçirdim o üyelikte forum görevlisiymiş forumundak kategori açma hakkı vardı oraya html tag koydum hemen yönlendi orası tag yiyiyo he şifreyi nasıl buldunuz derseniz sql gibi bişiydi ama her üyeyi göstermiyo zar zor buldum 3 gündür uğraşıyom bunu videosunu yapıcam ama 2 3 gün sorna bi kaç site dağa indiriyom :)
-
helal olsun :D
-
fenerin m.q
şampiyon GS!!!
web adreslerimi yazimmi? -
sizin gibiler yüzünden futbol şiddete dönüşüyor.sizin gibiler yüzünden stadlarda adamla bıçaklanıyor,öldürüyolar..ne var kardeş kardeş tutsanız şu takımları??
size medeniyet derside verlimez!!tek sözüm yazık!!!
-
yo aslında fb,gs,bjk vs. sitesi deface edebilrsin sorun deil ama adamlara ana avrat küfür edersen o küfür bi gün döner dolasır bi tarafına girer bnce :) Cok büyük bi iş deil bunu yapmak :O
-
En büyük medeniyet galatasaray..
warmı ötesi? -
abicim başkanı medeni olmayan bi takımın taraftarından ne beklersin??
-
bunu galatasarayamı dion ? yanlışmı anladım...
Toplam Hit: 3770 Toplam Mesaj: 24