Www.Realaslan.Com Defaced :D

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Karakule-Melekleri
    Karakule-Melekleri's avatar
    Erkek
    oke defaced yazdım bide

http://www.realaslan.com/forum.asp

Sayfa görüntülenemiyor
    Ulaşmaya çalıştığınız sayfada bir sorun var ve görüntülenemiyor.

--------------------------------------------------------------------------------

Lütfen bunları deneyin:

www.realaslan.com Giriş sayfasını açıp ardından istediğiniz bilgiye giden bağlantıları arayın.
    Yenile düğmesini tıklatın veya daha sonra yeniden deneyin.

Internet'te bilgi aramak için Ara'yı tıklatın.
    İlgili sitelerin bir listesi için görebilirsiniz.

HTTP 500 - İç sunucu hatası
    Internet Explorer

2nci hata

Microsoft JET Database Engine error '80004005'

Unspecified error

/ust.asp, line 25

Db değişiyo yani index kalkıyo =(

Speed-Warrior Tim / Team www.Speed-Warrior.Net, w-c , köpekler , iskorbitx giremez ! Hani sitelerde ko admin olurya bende orda öyleyim ko adminim =)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Bak orada ne yazıyor? İyi akşamlar ua1905 vs.. Bu ne demek sen kendi account un ile post yapıp html kodu ile yönlendirmişsin. :) Yani orada admin paneli falan yok.. Basit bir yönlendirme işlemi
    Adamlar db yi halledip atacaklar yine. Adam gibi kodlama olmadığı için böyle işlemleri yiyor kodlama. Sen buna hacked dersen eğer gülerler hojam. Deface bile sayılmaz. Bu arada galatasarylı olmanın bununla bir alakası yok.)

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Karakule-Melekleri
    Karakule-Melekleri's avatar
    Erkek
    ben üyeliğin şifresini elegeçirdim o üyelikte forum görevlisiymiş forumundak kategori açma hakkı vardı oraya html tag koydum hemen yönlendi orası tag yiyiyo he şifreyi nasıl buldunuz derseniz sql gibi bişiydi ama her üyeyi göstermiyo zar zor buldum 3 gündür uğraşıyom bunu videosunu yapıcam ama 2 3 gün sorna bi kaç site dağa indiriyom :)

Speed-Warrior Tim / Team www.Speed-Warrior.Net, w-c , köpekler , iskorbitx giremez ! Hani sitelerde ko admin olurya bende orda öyleyim ko adminim =)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    helal olsun :D

Amphetamine Logic.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    fenerin m.q
    şampiyon GS!!!

web adreslerimi yazimmi?

Coco cola gibiyim hayatın tadıyım, rocco gibiyim çok şekerim, albeniyim bahanem çok, çikolatalı gofretim beni sevmeyen yok!...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lucas
    lucas's avatar
    Erkek
    sizin gibiler yüzünden futbol şiddete dönüşüyor.sizin gibiler yüzünden stadlarda adamla bıçaklanıyor,öldürüyolar..ne var kardeş kardeş tutsanız şu takımları??

size medeniyet derside verlimez!!tek sözüm yazık!!!

Ekonomisi zayıf bir ulus, yoksulluktan ve düşkünlükten kurtulamaz; güçlü bir uygarlığa, kalkınma ve mutluluğa kavuşamaz; toplumsal ve siyasal yıkımlardan kaçamaz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek
    yo aslında fb,gs,bjk vs. sitesi deface edebilrsin sorun deil ama adamlara ana avrat küfür edersen o küfür bi gün döner dolasır bi tarafına girer bnce :) Cok büyük bi iş deil bunu yapmak :O
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Erkek
    En büyük medeniyet galatasaray..

warmı ötesi?

Coco cola gibiyim hayatın tadıyım, rocco gibiyim çok şekerim, albeniyim bahanem çok, çikolatalı gofretim beni sevmeyen yok!...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lucas
    lucas's avatar
    Erkek
    abicim başkanı medeni olmayan bi takımın taraftarından ne beklersin??

Ekonomisi zayıf bir ulus, yoksulluktan ve düşkünlükten kurtulamaz; güçlü bir uygarlığa, kalkınma ve mutluluğa kavuşamaz; toplumsal ve siyasal yıkımlardan kaçamaz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Erkek
    bunu galatasarayamı dion ? yanlışmı anladım...

Toplam Hit: 3770 Toplam Mesaj: 24