folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Www.Sanalreyonum.Com Güvenilir Mi ?

Www.Sanalreyonum.Com Güvenilir Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Headhunterz
    Headhunterz's avatar
    Erkek

Beyler direk konuya giriyorum. Şu aralar bir telefon almayı düşünüyorum Hepsiburada, erayon gibi sitelerde 760 lirayken burada 650-600 civarı bu telefon. Aranızda bu siteden daha önce alışveriş yapanlar varsa bilgi verebilir mi ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

Bu fiyatlarla telefon satışına paralel ithalat deniyor. İstanbulda falan değilsen telefon bozulduğunda istanbula göndermek zorunda kalıyorsun bilgin olsun. Google amcadan bak paralel ithalat diye bulursun...

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Headhunterz
    Headhunterz's avatar
    Erkek

google dan baktım da bu paralel ithalat dediğin ürünün garantisi mesela amerikada mı geçerli oluyor ? eğer öyleyse burdakilerden bi farkı var mı ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

Yok amerikada geçerli faslı değil ya, bildiğin Türkiye'de de geçerli. Lakin ithalatçı firmanın teknik servisi istanbul dışında olmadığı için ve garantiyi genpa, kvk üzerindende veremedikleri için telefonu istanbula göndermek zorunda kalıyorsun hepsi bu. Normalde Ankarada alsan bi telefon normal bir satıcıdan genpadan yada kvk garantisi veren, onların teknik servisine gider ücretsiz hallettirirsin. Ama bu paralel ithalatçılar teknik servis hizmetlerini kendileri veriyorlar. Oyüzden çoğunun istanbul dışında teknik servisi olmuyor. Kvk yada genpa ya gidersende ücret karşılığı yaptırabiliyorsun telefonu...

anlatabildimmi? Yani genpa kendi ithal ettiği telefonlara kendi teknik servislerinde garanti veriyor. Fakat bazı firmalar kendileri ithal ediyorlar, doğal olarak teknik servis sağlamak zorundalar. İşte o teknik serviste istanbul dışında yok. Genpa istanbul merkezli bir firma ama teknik servisleri Türkiye'nin her yerinde var...

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek

mescarine bunu yazdı:
    -----------------------------

Bu fiyatlarla telefon satışına paralel ithalat deniyor. İstanbulda falan değilsen telefon bozulduğunda istanbula göndermek zorunda kalıyorsun bilgin olsun. Google amcadan bak paralel ithalat diye bulursun...

hocam kvk genpa garantili ürünlerde var. kvklısı 550 sadece garantılı yazanlar 450 tl cıvarında :) acaıp bı fark var :) ama bn görmeden denemeden almam dıyenlerden oldugum ıcın pek guvenılecek bı sıteye bnzemıyo dıyebılırm. ofis resimleri depo resımlerı falan var yayınlamıs adamlar :)

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

Bisses bunu yazdı:

mescarine bunu yazdı:

hocam kvk genpa garantili ürünlerde var. kvklısı 550 sadece garantılı yazanlar 450 tl cıvarında :) acaıp bı fark var :) ama bn görmeden denemeden almam dıyenlerden oldugum ıcın pek guvenılecek bı sıteye bnzemıyo dıyebılırm. ofis resimleri depo resımlerı falan var yayınlamıs adamlar :)

E aradaki 100 kağıt nereye gidiyor işte sen düşün... Riski göze alırım, 2 sene bozulmaz bu telefon diyorsan 100 tl için telefonu alırsın. Yok ben sağlamcıyım diyorsan gider kvk dan alırsın... Karar senin.

Lakin şöyle söyleyim, ben bikere o kazığı yedim İzmir Çankaya'da eski bit pazarında dükkandan 7610 aldım, 800 tl para saydım bu imei kayıt altına alınma faslında klonlu çıktı telefon. Faturayı araştırttım naylon çıktı. Kvk garanti ağbi bozulsun garanti yaptırırsın dediler hani aldığımla kaldım... Allahtan sonra 1 hak tanıdılarda telefon çalışmaya devam etti. Sonradan imei çaktırma faslı çıktı neyse... Şimdi benim bu 7610 u aldığım yerler kan ağlıyor. Günde 1 telefon bile satamıyor oradaki dükkanlar. Zamanında çok milletin ahını aldılar, şimdi çıkartıyor Allah... Sizede tavsiyem 3e 5e bakmayın sağlam yerden alın...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek

Hizlial.com

dan al burada ucuzdur,hemde Gold group güvencesiyle.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Headhunterz
    Headhunterz's avatar
    Erkek

NetBABA bunu yazdı:

Hizlial.com

dan al burada ucuzdur,hemde Gold group güvencesiyle.

Alacağım telefon Samsung s8003 Jet burada da akakce den baktıgım kadarıyla 740 lira 15 lira az ödemektense hepsiburada garantisiyle almak daha cazip gelir. Yine de teşekkürler yorumun için.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdoganb
    erdoganb's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

up up up

yardırmak bizim işimiz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

geçen adamlara mail attım bakın dedim şu fiyata veriyorsunuz yarın göte gelmeyelim dedim?

yok beyfendi garantili hepsi dedi yinede içime sinmedi ne yalan söyleyim

dikkat: adamlar genpa kvk dışında 2 şirket daha kullanıyo belirteyim

alacaksanız özellikle kvklı olmasını söyleyin

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdoganb
    erdoganb's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ben samsung monte s5620 almayı düşünüyorum 

hepsiburada.com'da 439 tl

sanalreyonum.com'da 350 tl

arada resmen fark var. o yüzden kafam karıştı .mına koyim ya.

yardırmak bizim işimiz
Toplam Hit: 4110 Toplam Mesaj: 18