Www.Secrethackers.Org İndex Yemsistir
-
arkadaşlar size güzel bir açıklama:
bakın ben dünya sıralamasında 3. olan bir grubun sitesini hack edecek olsam sadece portal kontrol panelinin videosunu değil bütün hack anının videosunu çekerim! videoları hiç izlediniz mi forumun kontrol paneline bile girememişler!
olayı size kısaca anlatayım!
www.imzahost.com firmasından bir reseller paketi aldık ancak 2 gün sonra bizi uyaran bir kaç arkadaşımız sayesinde bundan vazgeçtik! sistemi kendi dostlarımızın sunucusuna taşıdık fakat bu taşıma işleminden sonra dalgınlık ve yoğunluk sayesinde eski sunucumuzda kalan dosyaları ve databaseyi silmeyi ihmal ettik! bu olayların yaşandığı gün MHG' nin büyük bir açığı olsuğu ve index basıp basmamamamız gerktiği bana soruldu bende hiç düşünmeden s.... analarının a... dedim! s.....dim! kuyruk acısı buya aynı sunucuda olduğumuz kendilerine iletilmiş ve onlara eski databasemiz verilmiş, biraz uğraşla bana ait şifreyi kırmayı başarmışlar ve sadece ve sadece portala girebilmişler!
analarının s...... acısıyla anlayacağınız tam lamerlere yakışan bir davranış sergilemişler!
şimdi bunca yazıyı yazan sizlere soruyorum!
1- neden forum kontrol panelinin video görüntüleri yok
2- webmailden şifre aldıklarını söylüyorlar neden bu hack işleminin videoları yok
3- bizim index atmak yada hack etmek diye tabir ettiğimiz şey bir siteye haber eklemek midir, yoksa index sayfayı komple kaplamakmıdır?
4- biz öyle bir ekibizki adımıza efsaneler türetiliyor, yok mossad arkamızdaymış yok kürt hack gruplarıyla çalışırmışız! tamamı YALAN, böyle söylentilere ne gerek var?
5- kuruluş bildirgemizde herhangi bir amacımız, ideolojimiz, fikrimiz veya bağımlılığımız yoktur demedik mi?
6- ben bir dünya 3. ekibin sitesine girersem o tarihli db' yi mutlaka yedeklerim, nerede bizim db' nin yedeği? alamamşılarmı ki video yayınlıyorlar?
bırakın böyle çocukça işleri, içinizde işe yarayan vatandaşlar varsa kapımız sonuna kadar açık, gelin dünyanın ec.... birlikte si....! bir amacımız veya gayemiz bulunmamakla birlikte hala icraatlerimize ve eylemlerimize amansızca devam ediyoruz!
bırakın safsataları, şehir efsanesi üretiyorsunuz! alem s...yi bekliyor, siz birbirinizi si....!
yazık değilmi?
buyurun herkesi davet ediyorum sitemizi normal yollarla hack edebilecekseniz edin ama böyle sahtekarlıklara bizim karnımız tok, yolumuza devam ediyoruz!
tahribat yönetimini de böyle bir başlığa izin verdiği için şiddetle kınıyoruz, cevabımızın ne olacağını yakında öğreneceksiniz!
bu yazılanlar açık bir tehdit ve davettir... -
bu arada eklemeyi ihmal ettiğim bir kaç konu daha var onlarıda ekleyeyim!
1- bugün nasip olurda bir sorun olmazsa bu fake saldırının itiraflarını yayınlayacağız!
2- bu fake saldırının cevapları şiddetli bir gayretle imzahost firmasına veriliyor ve verilmeyede devam edecek!
3- bu cevaplarımız sadece yapılmış olan lamerce saldırı namusluca anlatıldıktan sonra bitirilecektir!
biz ortalığın ana.... si..... geldik, isim yapmaya değil... -
Bu güne Kadar Sustum bakalım neler olcak diye... Madem Yazı Yazıyorsunuz Gerçek Kimliğinizi Gerçek Adınızı Kullanarak Yazı yazın bea... Kimseden Korkumuz yok evelallah. Herkes biliyor eskilerden olduğumuzu...Secret Adminleri ile konuştuk. Deli Yapmış dediler bizde deliye cvp verdik zaten diğer adminlerle alakamız yoktu aslında.
Şimdi Fake Olayına Gelelim... Ben Dj ReMix ( Yani RMx ® )
Bakalım Bunlara da Fake diyebilecekmisiniz... İlk İndex Sizin Admin Accountla Çekildi...İkinci Resim ise Admin panelinizden bizzat Ben çektim orya yazanları da benim... Kimse bana Secrete Fake Hazırlanmış değil. Ha Yapamazmıydım Yapardım. Hatta Microsoft için Phising de Hazırlarım yemem diyen zaten yalan atar :))) NEyse Bakın Bakalım eğer bu ayarlar Secret Admin Paneli ayarları değil ise Bende RMx Değilim...
http://img95.imageshack.us/img95/1558/hacked17nz.jpg
http://img152.imageshack.us/img152/8905/secretadmin4vo.jpg
Fazla Konuşmam ... -
ne mal insansınız siz ya biz portala girmediniz demiyoruz ki? şifreleri hash edip girdiniz portala itirazımız yok buna!
biz forum admin paneline giremediniz, index basamadınız diyoruz! nerde forum kontrol paneli? nerde db yedeği? nerde? ben portal kontrol panelinden bahsetmedim! siz sadece siteye haber eklediniz forumada lamerler gibi topic açtınız hacked diyerek :)
siz benim şifreyi hash ettiniz ardından yok webmail olayı falan dediniz! bak ben sizin siteden olay esnasında sizinle olanlardan itirafları ses kayıtlarıyla nasıl dinleteceğim, şok olacaksınız!...
yua hakikaten dangalaksınız siz ya! fake demek sahte demek sizin index basmışlığınız yok, sadece portal kontrol paneliyle oynadınız o kadar! 1 haber girdiniz bir blockları değiştirdiniz! ben sana soruyorum nerde db' mizin yedeği müthiş haykır! bana bunun kanıtını göster! siz sahtekar dolandırıcılarsınız eğer o site veya başka bir site atında çalışmaya başladığınız öğrenelim orasıda size dar gelecek ama bu sefer çok farklı bir index hazırladık, örneğini görmek isterseniz link veriyorum zuhahaha...
-
alın indexinize girecek resim bak aynen böyle...
http://www.secrethackers.org/hacked.gif -
:)
-
Ya bi de utanmadan, indexleri göstermiş.İndex sadece gösterdiğin şekilde atılır ha :)) Bak sen :)) Eğer sen bunları göstererek site hackledim diyorsan, bizde de mevcut öyle şeyler...
Mesela bunu ele alalım...
http://www.basalt.ru/images/pages/index.htm
Bundan benim zone kayıtlarında da mevcut...Shell"den veya başka şekilde giriyorsun.Anasayfada yetki yok.Uzantı kısmına geliyorsun.İmages/Pages kısmında bakıyorsun upload açık.Ya mevcut index.html"yi düzenliyorsun, ya da yükle index html"yi hadi zone al... :)) Sonra ne o index attım.Bababaa :) Bunlar dünyaaa 3."sü...Ben bu yoldan aldığım zone kayıtlarını sitenin gövde gösterisi kısmında bile yayınlamıyorum.Çünkü bunları hackten saymıyorum.Atıyorsan anasayfaya basacaksın...Ama sen utanmadan, bi de bunlardan 6000 kadar var elimizde diyosun :))Ne diyeyim.Hala daha utanmadan 3. naraları atıyorsun ya, index atma dersi veriyorsun ya yuh sana :))
Hala fake index diyor yaw :)) Cümle alem gördü ama sen hala gözlerindeki perdeyi kaldıramadın.Site hacklenirken, olayları içinde değilim.Nasıl hacklenmiş, hangi panelden hacklenmiş, neden o video yok, bu video yok.O konularda bilgim olmadığım için bişey yazamıycam.Ama dıdısının dıdısına index yükleyip, bunlara zone alıp, bi de utanmadan 6000 tane var diyosan, 3.lük naraları atıyosan söylenecek fazla söz yok...Sen yoluna devam et :)) Yeter ki upload"lar açık olsun :))
Bu index nasıl olur, buyrun demişsin ya.İndex nasıl atılır demişsin ya, al bende vereyim bi tane.Ama gövde gösterisi yapmadan, 3."lük, hackerlık naraları atmadan....
http://www.musicaleiximenis.com/images/index.html
http://www.championsshop.com/images/index.html
http://www.quads4ever.com/images/index.html
Al sana index :)) Allah"ım yarabbim ya.Sen akıl fikir ver bunlara.Bi de index dersi veriyorlar :))) -
zuhaha
neo biz senin tstde yazdıklarınıda biliriz hahaha :) abi çektiğin günlerin kayıtlarını bulursam alem için indexlere basacam zuhahaha
neyse s... et!
delikanlılıkmı sunucudan hash isteyip portala elle gülle haber yazmak :)
ya birde utanmadan hack demiyorlarmı deliriyorum!
sitemizden devam ediyoruz! hizmetimizde, si.işimizde devam ediyor,edecek...
videolarla avunun durun, isterseniz bizim forum sayfasınada bir başlık açayım deli s.kiyle oynar gibi oynarsınız! kuma gidin beyler kuma... bebelerin yeri orasıdır!
bu tartışma burada bitti, hadi eyvallah...
siz açmaktan vazgeçene kadar gö.ünüzün dibinde olacağız... -
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
neo biz senin tstde yazdıklarınıda biliriz hahaha :) abi çektiğin günlerin kayıtlarını bulursam alem için indexlere basacam zuhahaha
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zuhahaha :)) Aynı neo olup olmadığına dikkat et akıllım :)) -
Holigan Portala veya Foruma Ne fark eder ?
Forumamı Atmamız Lazımdı inşallah bi dahaki sefere :D
Yaf Baq SQL Falan beni Bağlamaz. Ama % 100 Güvenli site yoktur bunu Hollyone ve Decamer10 da bilior... Onlar bile iddaa edeemez % 100 Güvenli diye.
Kabullenmek lazım bazı şeyleri.Dua etmelisinki Upload Bulamadım :) Bulsaydım sadece Orya değil Servera yazardım adımı .
Ama Ben Pek Aldırış etmiyorum.Ama Hack Gıcıklık Değil Bilgi yarışıdır ve en zeki olan Maçı Alır ( GS ve FB gibi :D )
Neyse Ben bu Konuya bir daha yazmicam istediğini Yazabilirsin. Ne Söylesekde Sen bildiğini Okuyacaksın sanırım
Toplam Hit: 8442 Toplam Mesaj: 45