folder Tahribat.com Forumları
linefolder Web sitesi Güvenliği, DOS - DDOS Saldırıları...
linefolder Www.Sehitlerimizicin.Com/Forum/İndex.Php Hacked :)

Www.Sehitlerimizicin.Com/Forum/İndex.Php Hacked :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    golge
    golge's avatar
    Erkek
    omur : yaw de sıktır gıt a.q bıkerde konuyu okudukdan anladıktan sonra yorum yazssanız zaten sasardımm....ıkı saatır ne dıyom adam sehıt adını verıyorrr sıte hacklıyorr aynı wc yaptıgıbı dının adını verıyor gosterıs yapıyor bunları kullanıyorlar dıyorum hem ıkıncısı fazla dedım hem dedım kufur ettı dedım a.q daha ne sebebı olcak..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sdOscr
    sdOscr's avatar
    Erkek
    golge e-mailinde guzelmiş b-y-h-a-c-k-e-r@hotmail.com dokunmayın heykır adam (: ıyı bı bok yaptıgınımı zannedıon sen sımdı buyuk heykır

Zahirimde zuhur eden ilk şerefsizlik abidesi.Yıktı gitti batınımı adilik efektli sillesi.Çiviyi çakıp sökünce kalmaz mı sanki izi
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    bu sitenin kurucusunu tanıyorum..yaramaz nickli bi ezik..ezik diyorum çünkü bu adam bundan önce bi site açmıştı..hack sitesi hemde :D sonra milleti öyle bi kandırdıki herkesin msn ini hackledi..nasıl mı??siteye girince portal açılıyodu..bi intro falan koymuştu..hemen altına foruma giriş için tıklayın linki koymuş..yalnız işin aslı burada işte..linke tıklayınca foruma girmiyo..rapidden bi dosya indirmeni istiyo..dosyada bu yaramaz ın yaptığı bi proagent :D sonra millet anlamıyo tabe :D hemen dosyayı indiriyo ve açıyo..sonra şifresi aynen bu ezik yaramaz a gidiyo..bu taktikle birsürü kişinin msn ini çaldı..işte böyle bi adamın vatan için kurduğu siteden ne beklenir söyler misiniz????

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    golge
    golge's avatar
    Erkek
    DeAd_BoDiEs : De demıs ıste a.q ıbnenın bırı oldunu zaten ben ovundummu a.q bı bok yedıkı bıseyler oldu dedım...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    golge
    golge's avatar
    Erkek
    Ulen a.q ben sımdık evundummu bıseymı dedım lan ıbine
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    gölge az bile yapmış buna..böylelerinin net aleminde olmaması gerek..

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
Toplam Hit: 4643 Toplam Mesaj: 17