Www.Sivasspor.Org.Tr | Hacked ßy Sifre

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sifre
    Sifre's avatar
    Erkek
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    takla_atan_imam
    takla_atan_imam's avatar
    Erkek
    Hangi takimlisin sifre? Sivasspor senin takima cok mu gol attida hackledin:)

Girmeden tefrika bir millete, dusman giremez.Toplu vurdukca yurekler, onu top sindiremez.Enbiya yurdu bu toprak suheda burcu bu yer, Bir yikik turbesinin ustune Mevlana titrer.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sifre
    Sifre's avatar
    Erkek
    tabiki besiktasliyiz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hasarat
    hasarat's avatar
    Erkek
    aslında nededir iş olsun die yapdı herhalde neticede oda bir türk takimi  beşiktaşli yada başka takımlı olmak sebebmidir

Deha, imkansız zannedilende mümkün olanı sezmektir. Gemilerin karada da yüzebileceğini sezmek, mehmetlerden birini 'FATİH' yapar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek

birincisi bildiğim kadarıyla besiktasla sivas spor bi bakıma kardes ikincisi sayfaya simdi girdim takır takır girio ucuncusu bir sivaslı olarak bu olaydan hic hosnut olmadım lutfen sivassporu kotulemeylim gidin abi ppk sayfalarını cokertin nie sivas spor cokmu canınızı yakıo adamlar a.q.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sifre
    Sifre's avatar
    Erkek

tabiki tikirinda calisir resmi web sitesi,

al zonede kapak gibi duruyor:

http://www.zone-h.org/en/defacements/mirror/id=3218587/

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek

Bnce heryerde övünme yaptıgınla cünkü bizm sınıfta 1 sivaslı war yemin ediom 1 duysa bıcaklr sni : )

he bide bnce site hacking  olayları sadece YABANCI sitelerde uygulanmalı..!(fenerin sitesini hackleseniz anlıcm a.q)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek

haji ne itiyosunuz bu sitelerden adamlarin bir zararimi var yoo gidin ise yaramaz zararli siteleri hackleyin

buarada ben olsam boyle sitelere yaptigim hack i heryerde aciklamazdim basina isolur birgun benden soylemesi heryerde yazma yani ama yinede sen bilirsin

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    şifre senin yaptığın nekadar doğru bilmiyorum ama eleştirilerimi her seferinde nekadar sen cewaplamasanda ben msn inde dile getiriyorum ve yaptıklarının her zaman karşısında olucam o site bi türk sitesi wede net e döndüğüne sewinmeyen insanlardan biriyim yaptığın olayı şiddetle kınıyor wede bugüne kadar yaptığın tüm gövde gösterilerindende iğreniyorum sen gerçek bi hacker olsaydın eğer böyle kendini reklam yapmazdın yanlız anlayamadığım şey nereye warmaya çalıştığın hedefin yani.....

tahribat.com a can feda
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cursed_lover
    cursed_lover's avatar
    Erkek

daha süper lige çıkalı ne kadar oldu ki garibanları hacklediniz ayıp size beeee:::))))

ÜLKÜMÜZ göklerde dalgalanan bi sancak biz ALLAH"IN huzurunda eğiliriz ancak:.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    şifre sitelerle uraşacagına şu hacklenen msn adresini geri alsan diyorum ?

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
Toplam Hit: 7419 Toplam Mesaj: 27