Www.Surateticaret.Com Ücretsizmiş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    overlocker
    overlocker's avatar
    Erkek

hocam iyi hoşda adamlar fottera gene kendi logolarını gömüyorlar yani millet olayı çaktıktan sonra fazla bi özzeliği kalmaz ki tasarımın  site kalitesi düşer görüşündeyim ama işim görülsün diyenler için iyi bir olay 

boş
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek
    overlocker bunu yazdı

hocam iyi hoşda adamlar fottera gene kendi logolarını gömüyorlar yani millet olayı çaktıktan sonra fazla bi özzeliği kalmaz ki tasarımın  site kalitesi düşer görüşündeyim ama işim görülsün diyenler için iyi bir olay 

la sitede o kadar insan onlinemagaza incirde saadetzinciri ile birbirine geçmişken buna sacma demek cidden sacma :D kendın satıyorsun fiyatını karını belirliyorsun adam senden sadece kargoyu onlardan yollmanı ıstıyorlar cemaat iyidir ama tayyoya saplayamadılar o kotu..

düşmanımın düşmanı dostumdur.

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    overlocker
    overlocker's avatar
    Erkek
    HeyQirs bunu yazdı
    overlocker bunu yazdı

la sitede o kadar insan onlinemagaza incirde saadetzinciri ile birbirine geçmişken buna sacma demek cidden sacma :D kendın satıyorsun fiyatını karını belirliyorsun adam senden sadece kargoyu onlardan yollmanı ıstıyorlar cemaat iyidir ama tayyoya saplayamadılar o kotu..

düşmanımın düşmanı dostumdur.

aga olayın siyaset gündem boyutu beni iplemiyo açıkcası sadece adamlar logosunu gene yapıyor yani sitenin değeri düşücek ha free tasarım almışssın ha herkezin bedavaya yaptırdığı yerden beleş tasarım almışsın aynı mantık bence

boş
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Başvuru yapın fakat geri dönmeyeceklerdir. Her zaman olduğu gibi Sürat Kargo'nun iş bilmezliği işte. Başlamışlar ama geri dönüşler sıfır. Ben iki kere başvuru yaptım, bilgi almak için aradım falan ama ilgilenen yok. Ortada kalmış bir şey.

Toplam Hit: 3184 Toplam Mesaj: 25