Www.Surateticaret.Com Ücretsizmiş
-
hocam iyi hoşda adamlar fottera gene kendi logolarını gömüyorlar yani millet olayı çaktıktan sonra fazla bi özzeliği kalmaz ki tasarımın site kalitesi düşer görüşündeyim ama işim görülsün diyenler için iyi bir olay
-
overlocker bunu yazdı
hocam iyi hoşda adamlar fottera gene kendi logolarını gömüyorlar yani millet olayı çaktıktan sonra fazla bi özzeliği kalmaz ki tasarımın site kalitesi düşer görüşündeyim ama işim görülsün diyenler için iyi bir olay
la sitede o kadar insan onlinemagaza incirde saadetzinciri ile birbirine geçmişken buna sacma demek cidden sacma :D kendın satıyorsun fiyatını karını belirliyorsun adam senden sadece kargoyu onlardan yollmanı ıstıyorlar cemaat iyidir ama tayyoya saplayamadılar o kotu..
düşmanımın düşmanı dostumdur.
-
HeyQirs bunu yazdıoverlocker bunu yazdı
la sitede o kadar insan onlinemagaza incirde saadetzinciri ile birbirine geçmişken buna sacma demek cidden sacma :D kendın satıyorsun fiyatını karını belirliyorsun adam senden sadece kargoyu onlardan yollmanı ıstıyorlar cemaat iyidir ama tayyoya saplayamadılar o kotu..
düşmanımın düşmanı dostumdur.
aga olayın siyaset gündem boyutu beni iplemiyo açıkcası sadece adamlar logosunu gene yapıyor yani sitenin değeri düşücek ha free tasarım almışssın ha herkezin bedavaya yaptırdığı yerden beleş tasarım almışsın aynı mantık bence
-
Başvuru yapın fakat geri dönmeyeceklerdir. Her zaman olduğu gibi Sürat Kargo'nun iş bilmezliği işte. Başlamışlar ama geri dönüşler sıfır. Ben iki kere başvuru yaptım, bilgi almak için aradım falan ama ilgilenen yok. Ortada kalmış bir şey.