Www.Tahrip.Com Ne Zamandır Aklımda Bu Site İle Bir Baglantı Varmı
-
tahribat ın adminlerinin bu site ile ilgileri varmı acaba bayadır aklımda idi
-
kardes once ben bu siteye uyeydim ama uyeligimde zaten tahribat.com adini duyduktan sora oldu ama alakalari warmi bilmem bildigim tek sey var orada birine gicik olup bi daha girmedigim zaten suan islemiyor o site dowland sitesi gibi bisi olmus.
-
Tahrip.Com'un sahibi stanleydir..
Stanleyde bizim coook yakın dostumuzdur...
Tahrip bazı olaylardan dolayı şu anda AspxCoder.com a yönlenmiş olarak yayın hayatını sürdürmektedir...
Stanleyde Aspx codlamakdadır gece gündüz :D
-
En son aldığımız bir bilgiye göre,stanley fazla asp.net kasmaktan komaya girmiş.hastanede yatıyormuş.Ciddidir.
-
yok yok tas gibi masallah ben hergun 3 ogun konusuorum :D
-
birde o sitede Stanley birlikte stormy vardı sanırım o bu işleri bıraktı artık
-
Turan can ( Stormy ) : Cebitteki ( bkn: Cebit 2005 tahribat buluşması ) kırmızı giyen ve her ne kadar çektirmemeye kassada tahribat muritlerinin çaktırmadan fotorafını çektiği şahsiyet. Her ne kadar kendisinde şu tişört basan makineden olsada Tahribat tişörtleri bastırmayı reddeden bir insandır yinede kendisini severiz biz. Bağıra çağıra linuxçularla kavga etmesiyle ve bizi güvenliğe ispitlemesiyle tanınmıştır.
-
jezreel bunu yazdı:
Turan can ( Stormy ) : Cebitteki ( bkn: Cebit 2005 tahribat buluşması ) kırmızı giyen ve her ne kadar çektirmemeye kassada tahribat muritlerinin çaktırmadan fotorafını çektiği şahsiyet. Her ne kadar kendisinde şu tişört basan makineden olsada Tahribat tişörtleri bastırmayı reddeden bir insandır yinede kendisini severiz biz. Bağıra çağıra linuxçularla kavga etmesiyle ve bizi güvenliğe ispitlemesiyle tanınmıştır.
Evet arkadaşım aynende Turan can demekki sende iyi tanıyorsun bende tanıyorum o ipne gaggı fena çocuk değildir -
Stan
Satan
Stanley
StanleyJopson(Tahribatada bu nickle kayıtlı)
Stormy
Turan
Can
Turancan
İblis ve dümbük başta olmak üzere 30-35 adet nick ve varyasyonu olan kişilerin hepsi aslında Turandır :D
Yanı bunların hepsi aynı kişilerdir.. Türkçe yazmayı bilmediğinden dolayı nicki ne olursa olsun msnde filan hemen tesbit edilir kendisi...
-
su sebebten sordum gecen sene asp ile ilgili kurs almaya karar vermiştim neyse kayıt felan sonra vazgectim kursun sahibi bana tahrip.com un sahibi ders verecek demişti neyse tahrip .com u biliyodum zaten inanmamıstım acaba dedim tahribat cılar egitim mi veriyolar yanıldım herhalde
-
doğrudur.
kendisi asp ve aspx eğitimi vermektedir...