Www.Trk.Cc

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

upload sorunu vardı giderilmiştir bilginizie

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek

çok güzel olmuş kardeşim hayırlı olsun 

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

yahu ben hala video fln eklemeyi beceremedim(= anca link olarak ekleyebiliyorum siteden izleme olayını nasıl yapacam? ulan çok cahilim yav hiç anlamıyorum merak saldım simdide bi el atın hele

imza
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

usta sen sitenin adresi versene ben bi bakayım eklentiyi yükledim ama

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek

ugur0 bunu yazdı:
    -----------------------------

yahu ben hala video fln eklemeyi beceremedim(= anca link olarak ekleyebiliyorum siteden izleme olayını nasıl yapacam? ulan çok cahilim yav hiç anlamıyorum merak saldım simdide bi el atın hele

[flv:videoadresi genişlik yükseklik]

[flv:http://benimsitem.com/dosya/video.mp4 500 400]

İmza...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

arkinfes bunu yazdı:

usta sen sitenin adresi versene ben bi bakayım eklentiyi yükledim ama

http://uurkeskinn.trk.cc/ bnm sayfa bu.

imza
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

tamam usta eklentiyi attım sunucuya aktif edip kullanabilirsin :)

Toplam Hit: 5956 Toplam Mesaj: 58