Www.Turkiye.Gov.Tr Sonunda Buda Oldu.
-
Evet arkadaşlar sonunda e-devlet hizmeti bugunden itibaren başlamış bulunmaktadır. bu konudaki yorumları alalım.
-
devletin toplisti gibi bişi oldu bu tüm içerikleri bir yerde topladılar
-
Başlıkta "Buda" derken "da" ayrı olmalı yoksa böyle bir anlam çıkar: Buda ya da Buddha, Sanskrit dilinde “uyanmak,idrak etmek, bilinçlenmek” anlamına gelen “budh” fiilinin geçmiş zaman kipi olup, "uyanmış, idrak etmiş, bilinçlenmiş” anlamına gelir.
:)
-
icerik.kat, arama.tipi, hizmet.hizmet, istege göre uzantı belirmişler hangi dil ile yazılmış acaba merak ettim?
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------Başlıkta "Buda" derken "da" ayrı olmalı yoksa böyle bir anlam çıkar: Buda ya da Buddha, Sanskrit dilinde “uyanmak,idrak etmek, bilinçlenmek” anlamına gelen “budh” fiilinin geçmiş zaman kipi olup, "uyanmış, idrak etmiş, bilinçlenmiş” anlamına gelir.
:)
-----------------------------
vay anasına yaw:| olduğum yere yığıldım kaldım :P -
Fatih bunu yazdı:
-----------------------------
icerik.kat, arama.tipi, hizmet.hizmet, istege göre uzantı belirmişler hangi dil ile yazılmış acaba merak ettim?
-----------------------------serverin ayarlarından belirleyebiliyorsun, hangi dil oldğu farketmez
-
yola devam
-
"Her hakkı saklıdır © 2008" buraya dikkat.
Acaba Adsense reklamı koyarlarmı ^^
-
bayağı yararlı olmuş hea :|
-
Her hakkı saklıdır © 2008
benimde dikkatimi bu çekti :) ama uygulama güzel. çoktan olması gereken ve geç kalınan bir şeydi zaten.
-
ee bu kadar mıydı, site açılmıyo??