X Box İçin Yazılmış Oyun PC Ye Nasıl Çevrilir
-
Evet arkdaşalar böyle bir şey mümkün mü?
Crimson skies High Road to Revenge pc de nasıl oynanır?
-
Çevrilmez, oynanmaz çünkü çalışan bir emulator yok.
Ancak Xbox 360 da çalışabilir.
-
haloyu halletmişlerdi ama o nasıl oldu? her oyun için bir emulatör mü yazılması lazım?
-
deja-vu bunu yazdı
haloyu halletmişlerdi ama o nasıl oldu? her oyun için bir emulatör mü yazılması lazım?
Halo nun pc sürümü zaten var.
-
trampfd bunu yazdıdeja-vu bunu yazdı
tamam o zaman sonraki sürümlerin pc versiyonu çıkmadı galiba:) bu sefer doğru bence:D
-
Peki niye bunun PC için olanını yapmadı maykırosoft??
-
deja-vu bunu yazdıtrampfd bunu yazdıdeja-vu bunu yazdı
tamam o zaman sonraki sürümlerin pc versiyonu çıkmadı galiba:) bu sefer doğru bence:D
"Halo 1" ve "Halo 2" var pc için benim bildiğim, sonrakiler Xbox 360 özel :)
-
ltcelik bunu yazdı
Peki niye bunun PC için olanını yapmadı maykırosoft??
İşte pazarlama taktiği.Nasıl uncharted, infamous, killzone, god of war sadece playstation için varsa halo ve daha bilmediklerim de sadece xbox için varlar.Tamamen pazarlama taktiği, adamlar sağlam oyun yapıp sırf milletin o oyun için bile kendi konsollarını almasını sağlayabiliyor.
-
win8 de xbox oyunları senkronize olacak gibi bir söylenti vardı tam bilemiyorum ama...
-
ps2 ps3 wii psp nintendo emulatorlerı var kulanır yanlız bunları kulanmak ıcın harıka bır pc sahip olman lazım Wii mario bros oynanıyordu yayınlamıstım bır ara :P
-
adama bunu yazdı
ps2 ps3 wii psp nintendo emulatorlerı var kulanır yanlız bunları kulanmak ıcın harıka bır pc sahip olman lazım Wii mario bros oynanıyordu yayınlamıstım bır ara :P
ps3 için emulatör yok.