X Köpek ?
-

--------------
oyuncak kediside yanında xD

-----------
bu resimde boyutu belli oluyor gibi simdilik bu kutuyu buldum aksam vakti ..

---------
barınması icin nasıl bir ortam hazırlamalıyım ?? sadece milupayla mı beslemeliyim ? eğitim fln nasıl yapılır gerekiyormu ?
daha önce hc köpek beslemedim .. yardımcı olup bilgi verirseniz seviinirim .. ayrıca tam emin deilim 1 hfta olduna heralde ole olsa sahibi vermezdi bilmioyurm.in$. o hastalığa yakalanmaz ..
-
hayvan alışmış poz vermeye başlamış artık rahat bırak le hayvanı :D
-
şimdi bu hayvanın 1 haftalık gibi olma durumu yok hani hiç bir haftalık köpek görmesem tamam diyeceğim. köpeği en kısa zamanda bi veteriner arkadaşa götürüp emin olmanı tavsiye edeceğim. ona göre nasıl besleyeceğini anlatabilirim sana terrierler pek eğitilen hayvanlar değil. kendileri diğer türlere göre biraz aptaldır.
-
pki pki bıraktım uyuyo simdi..
su inceliklerden anlaan bi ark bahsederse cok sevincem .. =) bi zrr glmesin hayvana .. ck masum ve tatlı duruo :D nyse sbh yni resim ve sorularla cıkarım karsınıza =) ..ama simdi giren olursa bi önceki mesajıma cvp verirlerse sevinirim .. saolun..
-
köpek siteleri falan vardır eminim
akvaryumdan hamstere herşey için var çünkü.Onlardan bikaçına üye olup yaz..
Eminim destek daha hızlı olur..
ayrıca, crysisi istiomusun halen?
-
önerin icin saol .. crysisi görüsürüz grupta
-
stifler hoca aciklamis ayrintisiyla sagolsun.Anne sutunden erken kesildigi icin hastalik riski fazladir.Yasadim cunku :)
-
çok şirin gözüküo şerefsiz ya :D
-
bu süs köpeğine benziyor hiç kasma götür veterinere verir yemini :D
-
bir sürü teriyer cinsi olduğundan ön adını hatırlıyamıyacam halk arasında süs köpeği olarak bilinir,bunların siyah ve beyaz olanı vardır zaten