X64 Bit Windows Vista Ultimate Türkçe (3.4Gb)
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------crea_x bunu yazdı:
-----------------------------
ARKADAŞLAR VİSTA'NIN GÖRÜNÜŞÜNE ALDANMAYIN CİDDEN ÇOK KÖTÜ VE OLASI Bİ HACK SALDIRILARINDA VEYA VİRÜS SALDIRILARINDA GÜVENLİK PAYI XP DE DAHA DÜŞÜK BENDE SÖLEMESİ HEA MERAKLIYSANIZ İNDİRİN...
-----------------------------wallahamı :|
-----------------------------walla öyle rene abü :):) bende orjinali var ordan biliyorum :D:D hemde 70 adet :D:D
-
Ya bunu kurmam için bi 512lik rame ihtiyacım var en azından :/ görünümdeki değişiklikler haricinde pek bi değişikliği yok die biliyorum zaten.Ayrıca xp rulz :D
-
KaptaN bunu yazdı:
ARKADAŞLAR VİSTA'NIN GÖRÜNÜŞÜNE ALDANMAYIN CİDDEN ÇOK KÖTÜ VE OLASI Bİ HACK SALDIRILARINDA VEYA VİRÜS SALDIRILARINDA GÜVENLİK PAYI XP DE DAHA DÜŞÜK BENDE SÖLEMESİ HEA MERAKLIYSANIZ İNDİRİN...
-----------------------------walla öyle rene abü :):) bende orjinali var ordan biliyorum :D:D hemde 70 adet :D:D
-----------------------------70 adet orjinal? Gerçek olamaz. Az daha zorlarsan tek başına Çin'i geçicen :D.
-
Xp Değişmem..
-
vistanın ta amk kodumun sistemi yaa
xp nin gözünn yaanı yiim
-
DeliDumrul bunu yazdı:
KaptaN bunu yazdı:
-----------------------------70 adet orjinal? Gerçek olamaz. Az daha zorlarsan tek başına Çin'i geçicen :D.
-----------------------------open lisans hoja 70
vista
70 office 2007
:D:D
-
emeğine sağlık hocam vallaha eyi iş yapar...(:
(mesele adam olmaya çalışmak değil,gerçekten adam olmak)