Xbox - 19 İnc LCD Monitöre Bağlamak Ve Görüntü Kalitesi
-
Arkadaşlar 19 inch LCD Monitörümde HDMI gırısı yok . VGA ile bağlamak istiyorum ancak görüntü kalitesi konusunda şüphelerim var.
http://www.youtube.com/watch?v=Ejpb8_PF7I4
görüntü kalitesi bu videodaki gibi olur mu? yani oyun oynarken bir bozukluk sezer miyim ? herhangi kötü bir şey ? görüntü kalitesi tabi ki çok önemli.
HDMI'den farkı nasıl olur? 45 cm uzaklıktan oynayacagım ama görüntüde kötü bir şey olacaksa hiç xbox almamayı düşünüyorum.
monitörüm 2 MS tepkime süresi ; model chimei cmv 946A widescreen.Lütfen bilgi arkadaşlar cevap versin , konuyu da dağıtmazsak sevinirim.
HERKESE TEŞEKKÜRLER.
----------------------------------------------------
Monitör Tipi : Geniş Ekran LCD Ekran Büyüklüğü : 19 inch Çözünürlük : 1440 x 900 Tepkime Süresi : 2 ms Bağlantı Tipi : Analog VGA Teknik Özellikler
Kontrast : 700:1 Parlaklık : 300 cd/m2 Renk Sayısı : 16.2 Milyon Yatay Tarama Frekansı : 30 - 82 kHz Dikey Tarama Frekansı : 56 - 76 Hz Maksimum Düşey Bakış Açısı : 160° Maksimum Yan Bakış Açısı : 140° -
monitör konusunda fikrim yok.
ancak; xbox aldığımızda hdmi kablomuz yoktu ve vga ile tv'ye bağlayınca anca ps2 kalitesi aldık.
hdmi kablosu gerçek kaliteyi ortaya çıkardı.
sanırım monitörünün hd desteklemesi lazım.
-
husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Hocam bağladığın tv nin özelliklerini yazar mısın? Söylediğin şey zaten normal.
Hala bu konuda tecrübesi aranan kişilerin cevabını bekliyorum arkadaşlar.
-
RootB bunu yazdı:
husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------Hocam bağladığın tv nin özelliklerini yazar mısın? Söylediğin şey zaten normal.
Hala bu konuda tecrübesi aranan kişilerin cevabını bekliyorum arkadaşlar.
-----------------------------sony full hd 42".
-
xbox 360 var bendede, hdmi girisle monitore takiyorum cidden guzel. vga girisle denemedim hic hdmi var diye, aksam dener cok fark varmi soylerim
-
7-19 bunu yazdı:
xbox 360 var bendede, hdmi girisle monitore takiyorum cidden guzel. vga girisle denemedim hic hdmi var diye, aksam dener cok fark varmi soylerim
-----------------------------teşekkürler bekliyorum.
-
monitörde ne kadar değişir bilmiyorumda hacı
ben ps3 ü 82 ekran lcd ye bağladım hdmi kablom yoktu, ps kafelerden çook uzak bi görüntü elde ettim, sonra yeni tv aldğmızda hdmi ile bağladım taş gibi oldu :)var gerisini sen hesap et. hdmi yerine vga yla bağladığında illa ki bi kalite düşüklüğü olur diye düşünüyorum
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
ben ps3 ü 82 ekran lcd ye bağladım hdmi kablom yoktu, ps kafelerden çook uzak bi görüntü elde ettim, sonra yeni tv aldğmızda hdmi ile bağladım taş gibi oldu :)var gerisini sen hesap et. hdmi yerine vga yla bağladığında illa ki bi kalite düşüklüğü olur diye düşünüyorum
-----------------------------Bak tamam o zaten normal bir şey , ben burda 19 inc bir lcd monitör için ne oluyor , orada bir video vermişim onun gibi görüntü alabilir miyim diye araştırıyorum suan.
somut örnekler lazım. teşekkürler.
-
güncel , yok mu bu konuda tecrübesi olan?
@7-19 , aksam deneyip yazıcam demiştin , deneyip mutlaka bu aksam yazarsan sevinirim.
-
simdi taktim hocam, arada fark var ve renklerde daha farkli, benim ekran buyuk farklar belli oluyor iyice, fakat ekranin kucukse idare edebilirsin. alirsanda xbox arcade harici bir xbox al.
birde xbox'la alakali bir konum vardi
http://tahribat.com/Forum-Iphone-Beyaz-Ekran-Ve-Xbox-360-Cd-Okuyucu-Hack-105450/
cd okuyucadaki degisikligi yapmak istersen buradan yardim alabilirsin. baska sorun varsa yine sor
-
RootB bunu yazdı:
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------Bak tamam o zaten normal bir şey , ben burda 19 inc bir lcd monitör için ne oluyor , orada bir video vermişim onun gibi görüntü alabilir miyim diye araştırıyorum suan.
somut örnekler lazım. teşekkürler.
vga ile o videodaki kaliteyi alacağını hiç zannetmiyorum bi defa video hd :)