Xbox 360 Elite (120GB) 1 Aylık Ürün (Hotfile Hediyeli)
-
Merhaba mürit kardeşlerim. 1 ay önce gold pc den aldığım Xbox 360 Elite imi satıyorum. Toplasanız 1 gün oynamamışımdır. Ürünün tüm kutusu jelatinleri filan durmaktadır. Korsan oyun oynatır. Garantisi hala devam etmektedir. Pes 2010 ve Pes 2011 oyunlarıyla HDML kablosu ile gönderilecektir. Cihaz BANSIZ ve sorunsuzdur. Tek bir çizik dahi yoktur.
Fiyat: 500 TL
Yanında 1 Yıllık HOTFILE hesap hediye (Kişiye özel olacak)
-
hocam cihaza fw attırdıysan nasıl garantisi olduğunu düşünüyosun + dediğin kadar kullandıysan fiyat fena değil :)
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------
hocam cihaza fw attırdıysan nasıl korsa olduğunu düşünüyosun + dediğin kadar kullandıysan fiyat fena değil :)
-----------------------------evet hocam cihazı çok az kullandım.sıfırdan farkı yok.resimleri burda:
-
hayırlı satışlar üstad istersen r10a ekleyim orda çok alıcı bulursun
-
sahin141 bunu yazdı:
XpertVision bunu yazdı:
hocam cihaza fw attırdıysan nasıl korsa olduğunu düşünüyosun + dediğin kadar kullandıysan fiyat fena değil :)
-----------------------------evet hocam cihazı çok az kullandım.sıfırdan farkı yok.resimleri burda:
-----------------------------haha hocam cümleyi yanlış kurdum :D cihaza fw attırdıysan nasıl garantisi devam ettiğini düşünüyorsun
-
XpertVision bunu yazdı:
hocam cihaza fw attırdıysan nasıl garantisi olduğunu düşünüyosun + dediğin kadar kullandıysan fiyat fena değil :)
-----------------------------ilk aklıma gelen soru bu oldu
-
Birader sen fatihtemiydin :) Bize yakınmışsın perpadayız bizde. Kadınlar pazarı mı ne var.At heykeli oraya geliyorum nargileye ara sıra :)
-
swordfish bunu yazdı:
Birader sen fatihtemiydin :) Bize yakınmışsın perpadayız bizde. Kadınlar pazarı mı ne var.At heykeli oraya geliyorum nargileye ara sıra :)
-----------------------------hocam ödev için geldim ya yanına hatırlamadınmı?
-
sahin141 bunu yazdı:
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------hocam ödev için geldim ya yanına hatırlamadınmı?
-----------------------------şimdi hatırladım :)
-
Jaspermi ?
-
SweeneyTodd bunu yazdı:
-----------------------------Jaspermi ?
1 ay önce GOLD pc den aldım. Toplamda 1 gün bile oynanmamıştır. Cihazda tek bir çizik dahi yoktur. Ürünün tüm kutusu ve jelatinleri durmaktadır. Kutusunda gönderilecektir.Pes 2010 ve Pes 2011 oyunlarıyla HDMI kablosu ile gönderilecektir. Cihaz BANSIZ ve sorunsuzdur. Para ihtiyacından dolayı satıyorum. JASPER boardlu yinede 3 kırmızıya karşı garantilidir. Format: PAL Güncel Firmware Ürünü alan arkadaşa 1 yıllık HOTFILE üyelik hediyedir.