folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Xbox 360S Console 250 GB Çift Kol Satılık

Xbox 360S Console 250 GB Çift Kol Satılık

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

Konsol çiplidir 5 liraya oyunlari alin oynayin yada netten indirin yukleyin arkadaslar.

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

çipli olunca xbox live bağlanılabiliyor mu? online multi oynanabiliyor mu watchdogs vs..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

jtag olunca online oynayamassınız.

bende de xbox var ordan biliyorum, jtag yaptırmadım piyasası düsüyo hatta. :/

[22817//kaanabak]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek
    whopper bunu yazdı

çipli olunca xbox live bağlanılabiliyor mu? online multi oynanabiliyor mu watchdogs vs..

Live'a bağlandın ne oldu ki gold olmadığın sürece yine multi oynayamazsın bildiğim kadarıyla. Ayrıca ona da para vereceksin. :D

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yazilimci
    Yazilimci's avatar
    Erkek
    Caliber bunu yazdı
    whopper bunu yazdı

Live'a bağlandın ne oldu ki gold olmadığın sürece yine multi oynayamazsın bildiğim kadarıyla. Ayrıca ona da para vereceksin. :D

Xbox ı microsoft aldıktan sonra kendine yakışanı yaptı demek :D live ayrı para goldu ayrı para :D yakında live a bağlanmayı zorunlu tutar hesabına para yüklersin her tuşuna bastığında 1 lira düşmeye başlar :D

Titanyumun gücü adına!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    Caliber bunu yazdı
    whopper bunu yazdı

aynen arkadaşın dediği gibi

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
Toplam Hit: 1547 Toplam Mesaj: 17