XBOX Mı PS3 Mü?
-
Dika'dan 735 TL'ye 2 controller ve 160gb PS3 fw'li aldım. 12 taksit. Hayırlı olsun bana. :D
-
tabikide xbox hocam ps3 neymiş ıyy atari :D
-
Xbox hiç oynamadım yoktu benim oynadığım zamanda.2004 te denk getirdiğim bi play station la oyun manyağı olmuştum tüm oyun maceram konsol pc vs o kadardır.3 gün bi oyun oynadım ondan sonra oyun oynamamaya yemin ettim.poker batak vs hariç.şu an oyunlar hakkında herhangi bir bilgim yok ama arada basit bi nfs oyunlarına ağzım sulanmıyo değil yeğenlerleçarpışırız arada.
-
code_46 bunu yazdı:
-----------------------------
Caliber bunu yazdı:
code_46 bunu yazdı:
ps3 ü al çünkü adamlar açıklama yaptı daha 8 yıl yeni bir konsol üretmiycez diye + mimarisi perfromansı bakımından xbox360 tan çok daha üstün şuan tam kapasiteyele kullanamıyorlar bile.
ps3 al 1 tane program var onu yükle ps3 e ps3 kırılır. oyunları netten indir ve oyna. çip filan yok. bende 2 TB oyun var indirdim çatur çutur oynuyorum sorun yok bölge koruması yok.
-----------------------------Program dediğin nedir? Peki kaç gb almam gerek. Yani 120gb yeter mi bana? Pahalı birşey olmasın diyorum parayı ben ödüyecem de. :D
-----------------------------http://www.ps3haber.com/showthread.php?t=2270
bu isteye gir ne nasıl yapıyor herşey var. gb si fark etmez.. sadece ps3 ü kırmak için firmwaresi 3,55 ve daha düşük olanlarını almazn lazım hddside istersen çıkartıp 1 tb lik takarsın ilerde.
-----------------------------Mmm! Çok güzel bilgiler vermiş arkadaş linki verdiğin için teşekkür ederim.
-
Caliber bunu yazdı:
Dika'dan 735 TL'ye 2 controller ve 160gb PS3 fw'li aldım. 12 taksit. Hayırlı olsun bana. :D
-----------------------------Sony Playstation 3 Slim 320GB 698,98 TL
gene iyi almışın hoca
-
online amaçlı xbox. single ise ps3
-
arkadaş ortamın varsa xbox iyidir.
Kinect i bağlayıp veya guitar hero yu gitarla oynayabilirsin.
ama tek başına kinect dalgası bi süre sonra canını sıkabilir. Ofiste hem ps3 hem xbox var. pes oynayanlar ps3 , kinect veya guitar hero oynayanlar xbox ı tercih ediyorlar.
-
bende x box tavsiye ederim 1yildir kullaniyorum sorunsuz kinext le iyi vakit geciyor:)
-
Hocam ben de yaklaşık 630'a filan aldım ps3 160'ı vade farkı yok 12 taksit aldım. Ek olarak fw ve oyunları yüklü olarak ek olarak da bi kontroller gelecek işte. Şu an elime ulaşmadı daha.
-
xbox online oynanıyor mu yaa?