folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder XBOX One Vs PS4 Genel Ve Teknik Karsilastirma Konusu

XBOX One Vs PS4 Genel Ve Teknik Karsilastirma Konusu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paduwan
    paduwan's avatar
    Erkek

bf4 oyunun grafiklerini görünce benim 2 konsolada pek inancim kalmadi acikcasi. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

birbirlerinden donanım olarak aman aman farkları yok, optimizasyona göre değişebilir bile o derece yakın,

hangisi önce kırılırsa onu alın hocalar, 2007den beri xboxta korsan takılırım, bu oyunlara para veriyor olsaydım geçen 6 yılda 25 tane konsol 2 tane lcd tv alırdım.

Amphetamine Logic.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paduwan
    paduwan's avatar
    Erkek
    fenerist07 bunu yazdı

birbirlerinden donanım olarak aman aman farkları yok, optimizasyona göre değişebilir bile o derece yakın,

hangisi önce kırılırsa onu alın hocalar, 2007den beri xboxta korsan takılırım, bu oyunlara para veriyor olsaydım geçen 6 yılda 25 tane konsol 2 tane lcd tv alırdım.

hocam bf3 gibi oyunlari online oynamiyorsan hicbir zevki olmuyor bence.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek
    fenerist07 bunu yazdı

online oynayacaksaniz ps4 alin hocalar..

ps4 herseye el atmis , daha dusuk fiyat .. daha iyi donanim .. yerel ag ucretsiz vb..

turkiyeden xbox ile multiplayer uzerinden dunyaya acilmak akil isi degil, tum online etkinliklerden yararlanilamadigi gibi, lag sorunuda vardi degil mi?

bu arada tekrar seni gormek guzel

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
Toplam Hit: 8741 Toplam Mesaj: 15