XBOX One Vs PS4 Genel Ve Teknik Karsilastirma Konusu
-
bf4 oyunun grafiklerini görünce benim 2 konsolada pek inancim kalmadi acikcasi.
-
birbirlerinden donanım olarak aman aman farkları yok, optimizasyona göre değişebilir bile o derece yakın,
hangisi önce kırılırsa onu alın hocalar, 2007den beri xboxta korsan takılırım, bu oyunlara para veriyor olsaydım geçen 6 yılda 25 tane konsol 2 tane lcd tv alırdım.
-
fenerist07 bunu yazdı
birbirlerinden donanım olarak aman aman farkları yok, optimizasyona göre değişebilir bile o derece yakın,
hangisi önce kırılırsa onu alın hocalar, 2007den beri xboxta korsan takılırım, bu oyunlara para veriyor olsaydım geçen 6 yılda 25 tane konsol 2 tane lcd tv alırdım.
hocam bf3 gibi oyunlari online oynamiyorsan hicbir zevki olmuyor bence.
-
fenerist07 bunu yazdı
online oynayacaksaniz ps4 alin hocalar..
ps4 herseye el atmis , daha dusuk fiyat .. daha iyi donanim .. yerel ag ucretsiz vb..
turkiyeden xbox ile multiplayer uzerinden dunyaya acilmak akil isi degil, tum online etkinliklerden yararlanilamadigi gibi, lag sorunuda vardi degil mi?
bu arada tekrar seni gormek guzel