Xbox360 Mı, Ps3 Mü?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek

o değilde korsan xbox oyunu nerden bulabilirim yav evde yatıyor zavallı 1-2 oyun oynayak bari :D 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

Diyelimki bir xbox aldık.Evde korsan oyun işini çözebilirmiyim?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paduwan
    paduwan's avatar
    Erkek

xboxda korsan icin black-cats davetiyesi bulmaya calisin ama tandiginiz yoksa herhnagi bir 0 day trackerda olur ipt,ncore,scc,fl gibi. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

Xbox ı alınca direk korsan oyun oynayabiliyormusun abi nası yapacaz orasını?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek
    paduwan bunu yazdı

xboxda korsan icin black-cats davetiyesi bulmaya calisin ama tandiginiz yoksa herhnagi bir 0 day trackerda olur ipt,ncore,scc,fl gibi. 

zamunda rulz :) istediğiniz oyun olursa linkini atarım buraya, konu altından yazarsınız, 256 torrent varmış çok değil ama popüler oyunlar vardır.

hsyN tarafından 16/Kas/13 16:17 tarihinde düzenlenmiştir

test 1 2
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek
    hsyN bunu yazdı
    paduwan bunu yazdı

zamunda rulz :) istediğiniz oyun olursa linkini atarım buraya, konu altından yazarsınız, 256 torrent varmış çok değil ama popüler oyunlar vardır.

hocam yeni oyunları falan yazabilmek için fw değiştirilmiş özel bi dvd writer gerekiyor yoksa oyunları belli bir yere kadar oynayabiliyorsun sonra hata veriyor birde double layer verbatim dvd olmalı hiç uğraşılmıyor :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek

Xbox almak bence parayı boşa harcamak demek. Neden dersen, HALO dışında adam gibi Xbox'a özel çıkmış oyun yok. Millet diyor ki Xbox kolu çok rahat. Neye dayanarak söylediği belli bile değil. Onuda geçtim, al bir tane Xbox kolu, yükle Pc'ye oyunları oradan oyna. Xbox'ı Xbox yapan kinecttir. Kinectsiz oyun oynayacaksan zaten gidipde Xbox'a para vermeye gerek yok. Pc oyunlarının konsol hali çünkü. Bunuda tek bir kol ile halledebilirsin.

Ps 3 dersen, ben olsam ps 3 almam abi. (Elimde Ps 3 ve Ps vita olmasına rağmen bunu yazıyorum.) Çünkü Ps 4 zaten bulut sistemi üzerinden Ps 3'ün oyunlarını oyanatacak. Git onu al daha iyi. En azından Ps 4 oyunlarınıda oynarsın ileride. Ayrıca Ps 3'e çıkan özel oyun sayısı tatmin edilecek bir seviyede. God of War'dan tut, Uncharted'a kadar... 

Bunun dışında illa korsan olacak, fazla param yok diyorsanda sana hemen nasıl yapacağını söyleyeyim. Bit pazarı vb yerlerde sürüsüne bereket elektronikçiler vardır. Elbette senin oturduğun ilde de bu vardır aga. Oraya gideceksin ve eski sürüm kırılabilir Ps ya da Xbox'lardan alacaksın bir tane ve adama ekstra para vererek makinayı kırdıracaksın. Eğer elinde güzel bir usb de varsa(32 ya da 16 Gb) oyunları nette indirebileceğin tonla site var, buna torrent siteleride dahil. 

Bunun dışında korsan için ikinci el bir sistemde alabilirsin. Hali hazırda içinde sürüsüne bereket bir sürü oyunla birlikte satan insan sayısıda kayda değerdir. Ancak 2. el olan sistemlerde genelde bi ibneleşme, ya da sıkıntı çıkabiliyor. Ben pek tavsiye etmiyorum.

Son olarak, konsolda Multiplayer oynamadıktan sonra, o konsolu almak bana pek çekici gelmiyor. Kendi fikrim bu. Birçok kırdırmış arkadaşımında şu an düşündüğü gibi. Gidip BF 3-4 yükleyip single oynayıp bırakacaksan aç evde Pc'de oyna derim. Parana yazık olur. ;)

Bak uzun uzun yazdım. Okumazsan arkandan söverim. :P Yardım istersen Pm ile ulaşabilirsin. Her türlü yardımcı olurum.

Sevgi, insanın şeyleri en olmadıkları gibi gördüğü durumdur. / -Nietzsche
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek

:D 

http://www.youtube.com/watch?v=NYbs0firps8

Si vis pacem para bellum.
Toplam Hit: 1798 Toplam Mesaj: 19