Xbox360 Vs Playstation 3
-
xbox360+kinect sahibiyim fakat şöyle keyifle kullanamıyorum neden derseniz sürekli yeni fw çıkıyor + online oynamak için para bayılmak gerekiyor
yeni fw çıktığında bunu yaptırmak için istanbula yollamam gerekiyor çünki yaşadığım şehirde ve civarlarda bunu yapan yok 50-60 lirada fw için gidiyor
fw i kendim yapamıyorum gerekli şeylere sahip değilim jtag yaptırsam online oynayamayacagım xkey alsam yaklaşık 300 tl ona vermek pek mantıklı gelmiyor . xbox360+kinect i satıp ps3 almayı düşünüyorum ama dualshock xbox 360 controller i kadar rahat değil . yani çok kararsızım bu konuda fikirlere ihtiyacım var.
edit:verbatim dvd lere harcadığım parada var tabii xbox360 için.
-
arkadaşım ps3 ve xboxlara format attırıyordu (yani o işlem karşıyaka da 30 tl ye felan yaptırılıyor ) sonra o üstüne 50 tl koyuyor 70TL müşteriye giriyordu.
ps3 de olsa oyun orjinal değilse zaten online oynamayı unut.
konsollardaki sahte oyun ameleliği ve maliyeti okadar yüksekki ya adam gibi parasını vereceksin adam gibi oynayacaksın yada siktir edeceksin konsolu pc de temiz temiz oyununu oynayacaksın , sahte serverlerda online takılacaksın vs vs.
Xbox PS3 e 10 basan bir konsol hocam. yapma etme satma. Bide Kinect in varmış daha ne olsun.
Not : en iyi konsol pc dir. al kolunu bağla hdmi ile LCD ye oyna , fw dir dvdsidir hariciharddiskidir ugrasma :)
Mesaj 19 Temmuz 2012 (Persembe) Saat: 14:07'da PanxeR tarafından düzenlendi. -
Her iki platformuda hiç eline almamış 10-15 senedir hiç oyun oynamamış sadece dışardan yaptığım incelemelere göre kesinlikle Xbox alırım.
Hatta satmaya niyetin olursa da haberleşelim.
:)
-
Biri bana kontrolör dışında XBOX üstünlüğü söyleysin lütfen... Dur! Doğru "GOLD Üyelik" evet! :D Hah!
-
xbox'ta kal derim.
-
kendi fw mi kendim atayım dedim 3 saattir uğraşıyorum JungleFlasher Görmedi xbox360 dvd sini geri topladım kafam çatlıyor . sikicem xbox ını diyorum gittikçe soğuyorum güzelim aletten.
-
PsychoDawn bunu yazdı:
-----------------------------kendi fw mi kendim atayım dedim 3 saattir uğraşıyorum JungleFlasher Görmedi xbox360 dvd sini geri topladım kafam çatlıyor . sikicem xbox ını diyorum gittikçe soğuyorum güzelim aletten.
-----------------------------hocam öğren nasıl yapıldığını ugraş bir hafta sonunda kendin yapabildiğinde ücret felan vermeden babalar gibi takılırsın bende alıcam bir arada param yok :D oynamalık yollasana bana :D şaka la
-
xbox livedan sonra psn i düşünemiyorum bile.Ama benim de artık xbox a ilgim azalmaya başladı iyi fiyat teklif eden olursa satarım, çok temiz kullandım aleti 2 kol ve 120 gb hdd ve son fw var duyrulur, bansızdır.
Mesaj 19 Temmuz 2012 (Persembe) Saat: 18:22'da XpertVision tarafından düzenlendi. -
yokmu tbt de bu işten anlayanlar :S tabii hala ilk söylediğim gibi bu konuda fikirlerede ihtiyacım var.
-
Caliber bunu yazdı:
-----------------------------Biri bana kontrolör dışında XBOX üstünlüğü söyleysin lütfen... Dur! Doğru "GOLD Üyelik" evet! :D Hah!
-----------------------------Hocam xboxtan anlamadıgın kesin.Live la abidik kubidik psnetworku bir tutuyon ya helal sana.
-
tahrefk bunu yazdı:
-----------------------------Caliber bunu yazdı:
-----------------------------Biri bana kontrolör dışında XBOX üstünlüğü söyleysin lütfen... Dur! Doğru "GOLD Üyelik" evet! :D Hah!
-----------------------------
Hocam xboxtan anlamadıgın kesin.Live la abidik kubidik psnetworku bir tutuyon ya helal sana.
-----------------------------
Birader rezil etme kendini ya sus ciddiyim bak, düstur!
Mesaj 19 Temmuz 2012 (Persembe) Saat: 22:26'da Caliber tarafından düzenlendi.