folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Xbox'ı Olan Varmı?

Xbox'ı Olan Varmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

@kro: ps3 kırılamadı, george hotz kıramadığını acıkladı ve belki bir yolun linux uzerine 3d driver yazmak olabileceğini fakat bunu ati/nvidia bile yazmıyor/yazamıyorken kimsenin yapamayacağını söyledi, bloguna girip bakarsan zaten exploitide verdi, ben kıramıyorum kırabilen varsa kırsın dedi, root key lere ulasamadıgını söyledi kısacası yattı o iş

@blackjack: online da hertürlü banlanırsın, single takılcaksan veya arklarla pes oynicaksan al, yeni banlarda hdd ye erişimi engellior üstelik, büyük risk.

ulan soru sordum cevap verdirtionuz bana :)

neyse ozsar hojam (veya bilen arkadaslar) dvd ye yazarım sorun değil. Yani korsan oyun oynamak için illaki hdd ye gerek yok değilmi?

ve diğer sorum, aleti nereden aldın? ve jasper boardların bozulma olasılığı nedir bilgin varmı?

benm gibi almayı düşünen arkadaslara dipnot: Hojalar öncelikle sunun farkında olun.Bu aletin her zaman 3k veya e74 diye 2 ölümcül hata verme riski var, ikiside konsolu kullanım dısı bırakıyor, kimileri bunun ms nin kopyaya izin vermesinin bir sonucu olarak ps3 e karsı bi pazarlama stratejisi oldugunu söylüyor, yani konsol satışlarından para kazanıyor ve aletlerin ömrünü kısa tutuyor. 2008 üretim jasper boardlara kadar her cihaz er yada geç patladı. kimisi 3 ayda oldu kimisi 1.5 yılda, ama extreme örnekler hariç hepsi patladı. Benm arastırdıım kadarıyla jasper boardlarda su an böle bi sorun daha görülmedi, veya daha dayanıklı. Her neyse.

Peki manyakmıyız? bozulma riski olan alete niye para veriyoruz?

1 yıldır aile evinde ps3 sahibiyiz. 1 yılda toplam oynadıınız oyun sayısı 5. Bir ps3 oyunu değerine ve cıkısına göre 100-150 ytl arası değişiyor. 1 oyununuz muhakkak elde sabit kalacak örneğin pes yada fifa, cünkü sürekli oynarsınız, diğerlerini bitirince değiştirirsiniz. Bu kafadan her yıl 100ytl para bayılmak demek, Hele bide nba manyagısınız etti 200 ytl.

yanında 2 oyun daha aldınız diyelim, oyunlar yeni cıktıgında ikinci el piyasada 75 ten baslıyor, anca 2 sene öncesinin oyunlarını 30a falan bulabilirsiniz. Yani siz bitirdiğiniz bi oyunu verip yeni bi oyun almak isteseniz bu size 75-30 = 45 ytl ye mal olacak, ayrıca takaslık adam bulmak, vereceginiz oyunu onun oynamams olması, veya oynayan birine ayrı satmak gibi zibilyon tane derdi var. Ve bu cok kısıtlayıcı bişey. Mesela hem gran tourismo serisi hemde nfs serisi oynanır hojalar. ama parasızlıktan 1ini seçiosunuz, yada pes aldınız nba e para kalmıyor.

Xbox uzun vadede ps3ten cok daha ucuza denk geliyor. Sınırsız netiniz varsa sizin için yep yeni bi oyunu (cıkmadan 1 hafta önce torrente düşüor) oynamak 1 gün pc yi downloadda bırakmaya bakar, gider 50 ytl ye dl bos dvd alırsınız 50 tane, bu sizi ömrü billah idare eder, tek masrafınız bu olur.Üstelik hem pes hem fifa hem nba hem nfs hem gt hepsini deneme fırsatınız olur. Bu alet abd de 199 dolara satılan bi alet ve size şu an 2.5 milyara toplıcanız bi pc den belkide daha iyi oyun sunuyor. ve 2 oyun parası bile etmeyen bi aletin (yeni nesil konsollar için en erken 2013 sonu diyorlar) sizi ömrü billah idare etmesini beklemeyin, ekran kartı yenileyeceğiniz paraya konsol alıyorsunuz ayıptır fazlasını istemek :)

edit: ozsar hoja nabıon sen 3 sene önce bile öle degildi fiyatlar. 15 tane blueray boş dvd 18 euro. bd writerlarda artık yeni laptoplarda standart hale geldi nerdeyse

Amphetamine Logic.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Erkek

fenerist kardeşim valla ben hiç blueray dwd almadım ama şöyle bir fiyat araştırması sonucu yazdım o fiyatı

http://www.hepsiburada.com/verbatim-4x-25gb-blue-ray-bd-r-printable-43668/productDetails.aspx?categoryid=542&productid=bs1564

korsan oyun oynamak için harddisk gerekmiyor harddisk adı üstünde işte disk oyunları müzikleri resimleri atarsın içine depolarsın dwd tak çıkart yapmazsın

jasper bord ısınma yapmıyor bu yüzden daha stabil ve dayanıklı bunu oglum 14 saat kesintisiz oynayarak test etti diyebilirim

3k 1k veya e74 hatası verdiginde uzman şahıslar artık çüzzi fiyatlara tamiratını yapıyor eskisi gibi 3k veren makinaya 100 tl tamirat fiyatı çıkartırlardı şimdi 30 tl ye yapanlar var

şu an en uygunu XBOX 360 jasper bord 1.7 firmware li makina almak bence birde HD tv varsa dadınmaz yinmezzzz

not: oyunları bulmak çocuk oyuncağı sınırsız internet varsa indir yazdır Double Layer DwD ye yada 8 ile 5 lira arası fiyatlarla satanlarda var ben 20 oyunla başladım şimdi 48 oldu oyunlar bunların 25 ini de netten indirdim

Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AdReNaLiNe
    AdReNaLiNe's avatar
    Erkek

4 gun önce aldım xbox360 elite jasper boardlı şu anda sıkıntı yaşamadım...tavsiyem 500 tl arcadeye verecegıne 700 ver elite al...arcadede hdd yok hdmı kablosu yok bunları almaya kalktıgında zaten yıne 700 tl oluyor... 1.61 firmware yüklü geldi bana konsol şu anda her oyunu oynayabılyorum grafiklerinden fazlasıyla memnunum iyiki almısım :)

4 gunde yaptıgım izlenimlerime göre ısınma problemi yok saatlerce oynamama ragmen....

iOS Developer Tahribat Haber Uygulaması : http://www.tahribat.com/Forum-Iphone-Icin-Tahribat-Haberler-Uygulamasi-117103/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Xboxu tavsiye ederim oyunlar 10 tl, pazarlıkla daha da düşürebilirsiniz, ps3 e 15 oyun alacağınıza xboxa 15 oyun alın. çatır çatır kırılmıştır.

Oyunlarında ps3den bir eksiği olduğunu düşünmüyorum, bu ara dead risinge sardım, ps3 de yok super bişi

Eğer cihazı internete bağlayacaksanız hddli olması iyi olur demoları indirip oynayıp ona göre alırsınız oyunları, başka bir işe de yaramıyor o harddisk. Internette yapabileceğiniz çoğu şey nedense türkiyeye kapatılmış.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Ps2 ve 3'üm var xbox almayı düşünüyorum aslında ama beklemedeyim. Wii'nin çok etkileyici reklamları var özellikle joistik'i çok ilginç :\

Duruma göre bakacağız artık.

Mesela wii için çok güzel eklenti araçlar gitar boks eldiveni vs.. var fiyatları da uygun:

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.3173

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.28777

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.26903

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.26963

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aquila
    Aquila's avatar
    Erkek

Xbox'da 3k sorunu diye bir şey var.. Bir de öğrenci evine alınırsa gece gündüz oynanırsa fazla dayanamayabilir gerçi ps3 de ışık olayı vardı :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AdReNaLiNe
    AdReNaLiNe's avatar
    Erkek

CureShooT bunu yazdı:
    -----------------------------

Xbox'da 3k sorunu diye bir şey var.. Bir de öğrenci evine alınırsa gece gündüz oynanırsa fazla dayanamayabilir gerçi ps3 de ışık olayı vardı :D

-----------------------------
    walla hocam jasper modellerinde sanmıyorum asırı ısıdan dolayı 3k versın...zaten arkasında çift fan var büyük fanlar hemde :) ben 4 gundur abanıyorum ne yalan sölim ısınma yok :S:S

iOS Developer Tahribat Haber Uygulaması : http://www.tahribat.com/Forum-Iphone-Icin-Tahribat-Haberler-Uygulamasi-117103/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

gelecek sene için öğrenci evine bi xbox almak lazım(=

imza
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

peki hocalar alanlar nereden aldı aleti? nereyi önerirsiniz?

Amphetamine Logic.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AdReNaLiNe
    AdReNaLiNe's avatar
    Erkek

istanbulda yaşıyorum ama ankaradan aldım...irmak toysland adlı bir siteden havale ile aldım kredi kartıda geçerli tabi şöyle bir özellikte var adamın msn adresı var sitede ekledim birebir konuştum...makinayı fw leyip yolladılar korsan oyunlarıda oynuyorum kargo saglam geldi..normalde cihaz çok agır :D ama kargo ucreti olarak 5 tl verdım mng ile anlaşmalıymışlar herhalde ucuz geldi kargo

Toplam Hit: 3361 Toplam Mesaj: 26